- Poruka
- 18.989
Čak i ovaj Rogonja priznaje da je Kobrah iznad 5
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si Roastie u celoj priči ondapa takvi muskarci njega vole
klip se zavrsava istorijskom recenicom njegovog visocanstva Hasana:
On je iskreno jako ružan muškarac
To je rekao glasom 11-godišnje šiparice koja jesteklip se zavrsava istorijskom recenicom njegovog visocanstva Hasana:
"Ne moram da budem muski feminist da bih privukao zene"
Izvini, šta je kod njega tačno 11 godišnja šiparica, njegovih 120 kila žive vage i biceps od 72 inča poluprečnikaTo je rekao glasom 11-godišnje šiparice koja jeste
Pa glas, koji je ogledalo duše.Izvini, šta je kod njega tačno 11 godišnja šiparica, njegovih 120 kila žive vage i biceps od 72 inča poluprečnika
I, to je sve?Pa glas, koji je ogledalo duše.
U debati se služio trikom: Tejt je objašnjavao kako žene slabo voze, a Hasan je citirao statistiku da BEZBEDNIJE voze, a to nije isto.
Kad ti sporetaš, to nije skilled driving iako je bezbedno
Oklevam da pomenem lakirane nokte jer ćete vi reći: "Baš to je dobro! Hoćemo akrilne nokte da imaju svi u teretani"I, to je sve?
Kako je bilo prekrasno kad si bojkotovala temuEndrju meni izgleda kao shaner, kao preprodavac robe iz Turske.
Mislim njegov stil.
Bugarski svercer.
Pa jel čovek rekao da lakira nokte da bi ga se ljudi manje plašiliOklevam da pomenem lakirane nokte jer ćete vi reći: "Baš to je dobro! Hoćemo akrilne nokte da imaju svi u teretani"
Pazi, Kobra podržava rusiju i trampa, što je usually a dealbreaker za mene.Pa jel čovek rekao da lakira nokte da bi ga se ljudi manje plašili
Rekao je i da je socijalista, čega se gnušamI, to je sve?
Toliko je zanimljivije kad si ti ovde čak i bez te političke korektnosti da bi bukvalno trebali da te plaćaju da pišeš ovde.Ne znam, verovatno jedan od ovih paćenika tipa Vešernica ili Mešalica stalno prijavljuju: "Alo bre, dokle će te (sic) da dopuštate da normalna osoba ovuda hodi?"
A onda tu je još jedan layer smradina na pozicijama ___________ koji i vrše ___.
A, al jedno je uzeti novce od onih koji uzimaju, a drugo je uzeti direktno na štetu radnikaeto vidis i ti bi bio korumpiran da ti se moze
tako mozemo svaki kriminal relativizovati
Oklevam da pomenem lakirane nokte jer ćete vi reći: "Baš to je dobro! Hoćemo akrilne nokte da imaju svi u teretani"
Mitsubishi ASX, džip a nije glomazan, dobar za grad dobar za planinu,oko 6 na otvorenom, 7,8 po gradu jedina mana buka u kabini.Koji auto da kupim
Samo predloge za džip primam
eto vidis- isti siA, al jedno je uzeti novce od onih koji uzimaju, a drugo je uzeti direktno na štetu radnika
Nisam za ekipu, incidentna sam u zadnjih nekoliko (20) godina..@neoplanta again nema ti ni posta na novoj temi, oces nesto da procitas novoj ekipi?![]()
Zasto mislis da si incidentna?Nisam za ekipu, incidentna sam u zadnjih nekoliko (20) godina..