Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je bio neki ski skakač. U ranoj mladosti sam obožavao da gledam Novogodišnju turneju. Igrao bih se napolju u snegu ili išao u obližnju šumu da prošetam kuče, pa bih došao kući oko 12-13h kada bi počelo takmičenje u Oberstdorfu.

Umutio bih sebi jaje u čašu i gledao nadmetanja Martina Šmita, Adama Mališa, Jane Ahonena, Andreasa Goldbergera, Andreasa Vidhecla, Svena Hanavalda, Simona Amana, Norijakija Kasaija, Kazijošija Funakija etc etc

Gledam seriju The Americans
Fina špijnska drama
https://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=vp_close
1665872524145.png

Kad ste prestali da verujete u Deda Mraza?

Sećam se da sam verovao dok otprilke nisam pošao u predškolsko, znači 5-6 godina... kad sam sam počeo da sumnjam da postoji, jer ga nikad nisam video. I onda jedno veče pred Novu godinu me moji zovu da dođem sa sprata, da se javim na telefon jer neko hoće da me čuje. I ja se javim i neki deka se predstavi kao Deda Mraz. Ja kadar nevera.

Počne da priča detalje iz mog života, kao da me zna. Ja pogubljen, ne znam de se nalazim, al trudim se da budem kul. I kaže mi da otvorim poklon i da me tu čeka jedan kamion igračka kakav sam oduvek hteo.

Jedno od najlepših sećanja iz detinjstva....

Kad ste prestali da verujete u Deda Mraza?

Sećam se da sam verovao dok otprilke nisam pošao u predškolsko, znači 5-6 godina... kad sam sam počeo da sumnjam da postoji, jer ga nikad nisam video. I onda jedno veče pred Novu godinu me moji zovu da dođem sa sprata, da se javim na telefon jer neko hoće da me čuje. I ja se javim i neki deka se predstavi kao Deda Mraz. Ja kadar nevera.

Počne da priča detalje iz mog života, kao da me zna. Ja pogubljen, ne znam de se nalazim, al trudim se da budem kul. I kaže mi da otvorim poklon i da me tu čeka jedan kamion igračka kakav sam oduvek hteo.

Jedno od najlepših sećanja iz detinjstva....
Lepa prica.

Meni je brat (stariji ofc) unistio ideju o deda mrazu, (kao i sve druge lepe stvari uostalom, jer cemu drugom sluze starija braca), rekavsi mi da sam glupa klinka i da deda mraz ne postoji, i da mi poklone ostavlja tata. Msm da sam imala 5 godina, ali ne znam tacno, def je pre polaska u skolu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back