Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па оно, психопатија се заиста и не решава насиљем, ако је права психопатија у питању. Решење је уклањање психопате на овај или онај начин. Садистичко иживљавање које би неки представили као казну је баш онако болесно.
tako je resenje je uklanjanja tebe
da se ne bi sadisticki izivljavao po drugima
i pljuvao tudju veru sto je samo po sebi bolesno

Jednom ti se vraćam iz Stoka, a na sedištima iza, 2 Šveđana cela 2 sata se smeju ko lude i pričaju švedski.

Biće mi teško da to transkribujem, ali da probam:

Strölla yanka åmptela EHAHAHÖEHAHA

i tako puta 100,000

Ја сам једном у авиону седео поред неких Холанђана који су толико смрдели да сам нон стоп ишао "у вц" и носио ФФП2 маску својевољно.

То нам само показује да је и Бели Човек нажалост само Човек, а не бог, како то многи мисле.

Ја сам једном у авиону седео поред неких Холанђана који су толико смрдели да сам нон стоп ишао "у вц" и носио ФФП2 маску својевољно.

То нам само показује да је и Бели Човек нажалост само Човек, а не бог, како то многи мисле.
Verovatno misle ovako "mi smo svakako svevisnja rasa pa ne moramo da se dokazujemo, samim tim ni tusiramo, imamo golem kredit, za razliku od sabhjumana jugoistocno od Maribora koji se ubise od tusiranja u pokusaju da se dokazu da nam pripadaju"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back