gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Sad tmi opet tako nesto radim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel, i sta mi kazu?Da, to je apsolutno jezivo što kaže. Obično ljudi misle da zagrobni život ili postoji ili ne, ali Campbell ubacuje 3. mogućnost:
Kaže da se posle smrti ti probudiš, i sretneš se s najmilijima, ali to je samo varka sistema, koji te čim se malo razbudiš šalje na novu inkarnaciju
jao kako sam ja obozavala taj remi u mladjim danimaOd kartaških igara obožavam mau mau, to je takvo dinamično nepredvidivo rokanje da je to fantastično.
Igrao sam još i remi, on mi je ok, al ipak nije toliko zabavan. Nervira me što nikad ne znaš kad protivnik može da te sjebe, drži karte u rukama, može da izbaci 5 karata, može 25, nikad ne znaš kad će da sklopi sve i kaže gotovo.
Ne znam, ne slažem se s tom teorijom, nego vredi je pomenuti kao 3. mogućnostJel, i sta mi kazu?
Pomak sata je najveca glupost ikada, a sve u svrhu da radnik vise radi zimi. Udar na bioritam,Radili ste noćnu?
Meni i jutarnja izgleda kao polunoćna u ovo doba godine, čak će i pasati pomak sata za 16 dana
kad se pomicao taj satPomak sata je najveca glupost ikada, a sve u svrhu da radnik vise radi zimi. Udar na bioritam,
i samim tim udar na organizam.
Ne znam tacno, ali fazon je kao usteda na sijalicama. Zapravo, to vazi samo za one koji rano rade, a to su fabricki radnici.kad se pomicao taj sat
Ja cak nisam u Hrvatskoj, opet, da je bio u mom gradu tesko da bi se krevet malo ljuljao od 1.1 jacine.Ja u Zagrebu nisam osjetio taj od 1,1
Moguće da se tijelo trza zbog stresa