- Poruka
- 86.100
malo slajmitja sam iskasljao
to je dobro ier boleshtina napusthtja tielo
to je dobro ier boleshtina napusthtja tielo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pod hitno se vracaj pod okrilje svetlostiZnate one videe mačaga gde nabrajaju 7 demona Pakla
Pustim ja tako taj video ne ripit i smejem se mačgama debelim lepim mekanim što na demone liče, i samo se u jednom momentu zaledim od straha
Definitivno zbog žene.sbokom odlazim sa teme zauvek
Veoma sipod hitno se vracaj pod okrilje svetlosti
dzaba ti je sto te volim
ako koketiras sa silama tame
netju motji da ti pomognem
A i u godinama si, nikad ne znas kad moze bubreg da ti otkazeŠto me podseti i da napišem testament. Naime, želim da odredim gde da me sahrane ako slučajno poginem na pešačkom prelazu ili tako nešto.
Da ali nije baš bitno šta se dešava ako si u Nesvesnom stanjuŠto me podseti i da napišem testament. Naime, želim da odredim gde da me sahrane ako slučajno poginem na pešačkom prelazu ili tako nešto.
Da ali nije baš bitno šta se dešava ako si u Nesvesnom stanju
Poređenja radi ako si juče umro u drugom univerzumu, onda u ovom gde si svestan ne mora da te brinu tamošnji aranžmani sprovoda
Ima Alastair Reynolds priču o tome, ali džaba ti to kažem, nije kao da ćeš ti pročitati neka slova na papiruDa ali nije baš bitno šta se dešava ako si u Nesvesnom stanju
Poređenja radi ako si juče umro u drugom univerzumu, onda u ovom gde si svestan ne mora da te brinu tamošnji aranžmani sprovoda
Da, ja uglavnom slušam YouTube lektire od Jasunori NomureIma Alistair Raynolds priču o tome, ali džaba ti to kažem, nije kao da ćeš ti pročitati neka slova na papiru
Pa to mislim ako si li'so na pešačkomKako da dođem do tog Nesvesnog stanja