- Poruka
- 86.106
larpujem ali po svojim pravilima
jer moj tjivot je moia stvar
jer moj tjivot je moia stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, ovaj jesenskozimski pomak je dobar jer većina školaraca kreće oko 7 ili 7:39 prema školama, bolje je ići po danu.Pomak sata je najveca glupost ikada, a sve u svrhu da radnik vise radi zimi. Udar na bioritam,
i samim tim udar na organizam.
Zadnji vikend u trećem +1 i desetom -1kad se pomicao taj sat
Pogresio sam, jesenski pomak je kad se vraca na normalu, letnji pomak je problematicanAli, ovaj jesenskozimski pomak je dobar jer većina školaraca kreće oko 7 ili 7:39 prema školama, bolje je ići po danu.

I taj proljetnoljetni ima prednosti za turizam, čudno bi bilo da u šestom mjesecu noć bude oko 20 sati, a rana zora oko 3:50..sunce vec oko 4 i koju minutu...hm....Pogresio sam, jesenski pomak je kad se vraca na normalu, letnji pomak je problematican![]()
Da, al kad ti skrati dan za sat vremena, ne mozes da dodjes sebi bar dve nedelje |I taj proljetnoljetni ima prednosti za turizam, čudno bi bilo da u šestom mjesecu noć bude oko 20 sati, a rana zora oko 3:50..sunce vec oko 4 i koju minutu...hm....

Ja mogu nakon dva tri dana, nije problem, neobično je da neki ljudi vole kukati na puno toga.....bolje da skrate vrijeme, nego glave.Da, al kad ti skrati dan za sat vremena, ne mozes da dodjes sebi bar dve nedelje |![]()
Nešto lupa, da je smisao ćivota da "porastemo i postanemo ljubav."A kako se ljubav uklapa u sve to
Pa kaže, da recimo ako se neko ponaša sebično on je u stvari uplašen da će drugi da mu nešto preotmu etc.Suprotno od ljubavi je mržnja.
Strah je nešto sasvim drugo.
Niti je svaka hrabrost dobra, niti je svaki strah loš
ali zaljubljenost i ljubav dva su poimaPa kaže, da recimo ako se neko ponaša sebično on je u stvari uplašen da će drugi da mu nešto preotmu etc.
Dok kad je neko zaljubljen, to više nije o njemu samom nego misli o Drugome
Uglavnom ne slažem se s njim, ja mislim da mržnjom wi-fi šalješ negativnu energiju zlikovcimaali zaljubljenost i ljubav dva su poima
sva emitovana mrznja vratja se emiteruUglavnom ne slažem se s njim, ja mislim da mržnjom wi-fi šalješ negativnu energiju zlikovcima
Zato sebe nazivam "the underboss of this holocaust" kad je reč o propasti Rusije 202
Onda se postavlja pitanje kako bi se ti odneo prema Evil Doersimasva emitovana mrznja vratja se emiteru![]()