caffe magic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
attachment.php

Evo Džek, jedan odlomak iz koautorstva Stivena Kinga i Petera
Strauba ( Crna kuća ). Sećaš se sigurno tog romana.
Jedan od meni najačih citata iz te knjige :
,, Ljudska duša sastoji se uostalom, od beskrajnog broja soba, od kojih su neke ogromne, neke ne veće od ostave za metle, neke zaključane,
a neke obasjane zaslepljujućom svetlošću. ''

Vrlo rado, ako poznajem mesto na kome bih to radila a u drustvu bih imala jos vise hrabrosti. Ako je covek u skladu sa prirodom osluskuje sta mu ona porucuje i zna kako da se ponasa. Ljudi su najopasnija vrsta na planeti.

Poslednja izmena:
auuu, pa našetaš se ti.
Tako i ja, ako baš ne moram nikud ne idem sama po mraku, ali ako se mora, mora se. Trudim se da ne mislim tko je sve iza mene i ne okrećem se...ako krenem-gotovo, panika :D

U sustini u mraku su najopasniji samo manijaci, sva druga bica ako zele da nas napadnu nece birati doba dana. Ako ih volis i imas mogucnosti - nabavi psa i to povelikog - pre sa imala Dobermana i mogla sam hrabro nocu da setam - svi su bezali od mene ko djavo od krsta. A jednom su mi pomogli psi lutalice - vracala sam se sa jednog udaljenog mesta gde nema ni taksija ni busa a vec me je tamo startovao manijak ( na srecu sam se izvukla) i nisam znala sta cu. Tada je naisao copor pasa a kako se ni njih ne plasim, nekako su sami shvatili da treba da mi pomognu i lepo su me okruzili i pratili dobrih 20 minuta sve do civilizacije a onda su me pozdravili i otisli svojim putem.

U sustini u mraku su najopasniji samo manijaci, sva druga bica ako zele da nas napadnu nece birati doba dana. Ako ih volis i imas mogucnosti - nabavi psa i to povelikog - pre sa imala Dobermana i mogla sam hrabro nocu da setam - svi su bezali od mene ko djavo od krsta. A jednom su mi pomogli psi lutalice - vracala sam se sa jednog udaljenog mesta gde nema ni taksija ni busa a vec me je tamo startovao manijak ( na srecu sam se izvukla) i nisam znala sta cu. Tada je naisao copor pasa a kako se ni njih ne plasim, nekako su sami shvatili da treba da mi pomognu i lepo su me okruzili i pratili dobrih 20 minuta sve do civilizacije a onda su me pozdravili i otisli svojim putem.
Potpuno logično objašnjenje i sama to sebi govorim, ali uzalud :sad2:

Volim sve životinje...i mene vole životinje. Imam psa. Istina uz njega sam malo hrabrija, ali uvijek ga prošetam prije mraka. (što je sigurno-sigurno :rumenko: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back