miloskm
Početnik
- Poruka
- 31
Da li steti necemu anima cuts da li je dobar ja imam 17 godina ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam pitanje jedno da li treba svaki dan ici u teretanu ili treba napraviti jedan dan pauze? I koliko vode bi trebalo da se konzumira i proteina? Imam 17 godina,visok sam 180cm i tezak 65 kila,hocu da nabacim 5 kilograma i da definisem misice ruku i ramena da razvijem! Hvala unapred!
Hvala vam na edukaciji,jedini problem mi deluje voda posto je ne pijem mnogo,ali moram se pomuciti malo! Jos jednom hvala! Pozzz!
Imam pitanje jedno da li treba svaki dan ici u teretanu ili treba napraviti jedan dan pauze? I koliko vode bi trebalo da se konzumira i proteina? Imam 17 godina,visok sam 180cm i tezak 65 kila,hocu da nabacim 5 kilograma i da definisem misice ruku i ramena da razvijem! Hvala unapred!
idealno je jednom nedeljno vece misicne partije i dvaput manje... Sad zavisi kako ces to rasporediti ali negde na 3-4 dana...
recimo oligovit je jeftin a nije los
Samo,primetio sam da mnogo njih izbegava California Fitnes
nema veze s mozgom a jos manje sa bodybuildingom.. postedi nas i postuj u delu foruma fitness za zene!
Naravno da nece. a ako idemo po principu bolje ista nego nista onda hoce. doze oligovita su smesne za upotrebu u bodybuildingu.
Bez uvrede Ivane ali gresis, postoji i te kako velika razlika izmedju npr. Oligovita i Super Complete Formule koja se preporucuje sportistima kao dodatak vitamina i minerala. Treba probati pa proceniti.
E u tome se vec slazem sa tobom. Na zalost zivimo u takvim uslovima da nam je sve skupo i vodeci se tom cinjenicom, jeste, vazniji je glutamin i bcaa od kvalitetnih vitamina![]()