Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Puno Nina (nije mi ni padalo na pamet da uzimam steroide :P ) Nego ... Gde sve moze da se kupi whey i otprilike koliko kosta?

Imas ga u svakoj prodavnici suplemenata (ako si u bg ili u nekom vecem gradu idi u centar,tamo sigurno imas...znam da im u bg na Slaviji,Cumicevom sokacetu,Tosinom bunaru itd )....Whey protein ti je ubedljivo najbolji..cene su razlicite,zavisi od kolicne...u svakom slucaju preko 1000 din...oko 2000 prosek....ida,moram da ti napomenem da se protein uzima posle treninga,ako ga popijes pre njega,dzabe si bacio pare bukvalno jer ce ga telo iskoristiti kao energiju umesto da ode u misice...
pozz ;)

Ja bih da se javim i po potrebi trazim i pomoc iz jednog velikog i sjajnog razloga.Imam 52 godine i radovna sam u teretani, jeeeeeeee.Za sada ide dobro,rekreacija mi inace nije strana, godinama sam vezbala aerobik, pilates, pesacenje, trcanje, i sada teretana.Za mene fascinantno i odusevljena sam.Naravno radim sa licnim trenerom sto mislim da je jako dobro.Za sada toliko i javljam se cim mi nesto treba, OK?

Sta ti je to bf i bi? Prevedi ti to meni. A estetska hirurgija je najbolja prijateljica dobrog izgleda. Cak je i Arn stavio dodatke u listove. :cool:

:dash::whistling:

bf=body fat=masno tkivo~nivo masnoce u telu

bi? kakav bre bi?! :otkacio:

Estetska hirurgija je za ljude koji imaju problem koji je teze prirode pa se ne moze popraviti prirodnim putem i za bogate lenstine koje mrzi da maknu dupe sa fotelje pa sve zele da drugi umesto njih urade...ali koliko kod da ides i na liposukciju i na sve te slicne gluposti,zdrav,zategnut,lep i prirodan izgled bez nekog truda ne mozes imati...podrzavam plasticnu hirurgiju samo u slucajevima extrema....ili npr ako devojka koja se bavi fitnessom pa joj zbog posla tebaju silikoni u grudima,i onda podrzavam...ali da neko citavo svoje telo unakazi i to bez neke preke potrebe i pritom potrosi grdne pare...pa taj po meni nije zdrav s mozgom....:dash:

@ poruka i savet postavljacu ovog pitanja;
sport i proteinska ishrana ...i ima da bude super sigurno,bez ikakvih hiruskih gluposti...;) verujem da ce se momci (a i devojka neka ako navrati ovde,mada je to retkost) koji vezbaju sloziti sa mnom.... ;) bila sam ocevidac mnogih transformacija u teretani koje su postignute bas na ovaj nacin....

Ovde 80 % ljudi nezna šta su proteini ikoja ih hrana sadrži
Reći nekome proteinska ishrana i eto ti rezultata, isto je kao ne plivača staviti u bazen i reći mu plivaj..:mrgreen:, udaviće se za min..:mrgreen:
Nije isti režim ishrane onih koji vežbaju i žele da smršaju i onih koji samo sede i ništa nerade.
Da se ne lažemo, neko ko vežba i želi da nabaci mišiće a pritom da izgubi kasnije salo, nema ništa bez hemije, bar osnovne, izolati proteina, glutamin, tribulus...itd min 100eura mesečno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back