Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A što se tiče štetnosti to zavisi od tvog opšteg zdravlja kao i od doze koju ćeš uzimsti (a nisi naveo).U prevodu, 100% ćeš izgubiti svoju prirodnu sekreciju testosterona sve dok si na depou. Ponovno uspostavljanje tvog normalnog nivoa testa po prestanku uzimanja je 6-8 nedelja od poslednje aplikacije, pri čemu si u drugoj polovini tog perioda u totalnom "kanalu" zbog nedostatka testosterona i sa veoma smanjenim imunitetom; Ako si sklon ginkomastiji možeš i nju očekivati; Povećan nivo testosterona anabolno utiče na sva meka tkiva, pa ako imaš neke ciste ili ne daj bože neki tumor i oni će da napreduju; Ima jak androgeni efekat.

Da bas to...svi razmisljaju samo - uvecava misice. A ne razmislja sto uvecava i neke tumore na samom "pocetku karijere" a koji jos uvek i ne ispoljavaju neke muke po pacijenta niti mu remete zivot. E posle uzimanja steroida taj tumor uznapreduje kao da je proslo 15 godina, i npr da neko umre od tog i tog tumora u 65 godina on ima da umre u 30.

I jos nesto - Kada se pise uopsteno o nezeljenim dejstvima aa steroida i drugih lekova, svi uzimamo premisu koje su stetne posledice od PRAVIH LEKOVA IZ APOTEKE, retko ko se osvrce na to da oni nece koristiti te, nego neke SA CRNOG TRZISTA, svercovane i pravljene u nekim podrumiam i cumezima prepravljenih u kucne laboratorije, a pravili su ih neki kvazi hemicari dileri steroidasi nekadasnji vezbaci. I + koriscenje zivotinjskih lekova + prepravke.

Pa i sama isporuka nekada je ok nekada je uzas. Tako da ono, i svaki poznatiji korisnik AAS-a moze da ti kaze od koga tacno uzima hemiju a koga izbegava jer je nauco od raznih ljudi da su mu steroidii shit, "razvodenjeni", opasni ovakvi onakvi.

Ta cela prica se skroz stavlja po strani, i niko o tome ne razmislja, vec se nesto opste filozofira o steroidima u najpravilnijem i najcistijem obliku, a u praksi takvi klinci nikada takve nece nabaviti, vec u njima svaki diler vidi priliku da uvali shit robu i otarasi je se, jer niko od naprednijih vezbaca nece da kupi taj shit.

Kako stojite sa jajima? Ima vec mesec dana kako sam pojacao jaja za dorucak i jedem od 10 do 12 jaja, od cega 7 celih. I indikativno da vec nedelju dana imam mucnine, i sam miris zumanceta me tera na :bljak:. E sad, da li je ta mucnina od jaja ili neceg drugog, pitanje je. Sad cu ih smanjiti privremeno. uglavnom , tokom ovih mesec dana sam zapazio veliki porast snage, pre svega na bencu i mrtvom dizanju. plus sam dobio na masi... doduse pojacao sam i pirinac i meso, pa mozda za to nisu zasluzna samo jaja :D.
Neko kaze jedi jaja koliko hoces, drugi kazu jedi maximum 3 zumanca... tako da ja resio da ne slusam ni jedne ni druge vec da eksperimentisem na sebi.

Poslednja izmena:
Da bas to...svi razmisljaju samo - uvecava misice. A ne razmislja sto uvecava i neke tumore na samom "pocetku karijere" a koji jos uvek i ne ispoljavaju neke muke po pacijenta niti mu remete zivot. E posle uzimanja steroida taj tumor uznapreduje kao da je proslo 15 godina, i npr da neko umre od tog i tog tumora u 65 godina on ima da umre u 30.

Većina profesionalnih bodibildera umire zbog megadoza i korišćenja diuretika tako da ne vidim svrhu ovakvog zaplašivanja. Normalno je da se istraživanje vrši na čistim anabolicima jer ovi ostali mogu biti različitog porekla i sadržati razne dodatne supstance koje štete organizmu. Naši profesionalci obično imaju svoje ljude od kojih uzimaju jer su bezbedniji, a pravilnim korišćenjem dosta smanjuju njihovu štetnost. U svakom slučaju treba redovno raditi analize krvi dok ste na kuri i pratiti da li je sve u redu.

Naprotiv, pre bih rekao da ljudi više obraćaju pažnju na posledice korišćenja anabolika zbog ljudi koji ih zloupotrebljavaju (tzv. 'sezonci' koji bi da se brzo nabilduju ili definišu za plažu), a o kontrolisanom korišćenju i PCT se vrlo malo zna van profesionalnih krugova.

Kvalifikovani u Mr. Olympia 2015:

Abiad, Fouad - Canada
Bannout, Mohamad Ali - Lebanon
Bonac, William - Netherlands
Charles, Maxx - USA
Compton, Justin - USA
Curry, Brandon - USA
Delarosa, Jonathan - USA
Elssbiay, Mamdouh - Egypt
Greene, Kai - USA
Heath, Phil - USA
Jackson, Dexter - USA
Jackson, Johnnie - USA
Jellali, Abdelaziz - Morocco
Kuclo, Steve - USA
Lockett, Michael - USA
Martinez, Victor - Dominican Republic
McMillan, Cedric - USA
McCarver, Dallas - USA
Morel, Juan - USA
Obaid, Essa - UAE
Piotrkowicz, Robert - Poland
Rhoden, Shawn - USA
Rockel, Ronny - Germany
Rowe, Brad - USA
Smalls, Fred - USA
Warren, Branch - USA
Winklaar, Roelly (Egberton) - Curacao
Wolf, Dennis - Germany

12250004_914494671939231_3714407725560870354_n.jpg

Nema vise trcenja.

mozda nije bas mesto za ovo pitanje, ali isao sam u teretanu i imao sam jednu povredu noge i bio sam jedno 30 dana u gipsu. Posto su matorci malo istripovani i ne bih da ih stresiram, malko cu da pricekam sa ponovnim vracenjem u teretanu. Dok sam u pauzi, razmisljao sam da vezbam malo kod kuce. Ideja mi je da vezbam 5 dana u nedelji po programu, a subotom da idem u neku malo duzu setnju. Nedelja je za odmor. Program.

4x10 sklekova
4x20 propinjanja na prste
2x10 raskoraka
4x10 ili 4x20 letenja sa jednorucnim tegom
4x10 biceps sa jedrnorucnim tegom
4x12 trbusnjaka

Radio bih i zgibove, ali imam 85 kg, mucim se i sa sklekovima. Jos me **** sto nemam vratilo da radim i propadanja. Je'l nece da skodi sto cu da radim iste grupe misica 5 dana u nedelji?
Zanimljivo mi je i to sto dok sam isao u teretanu 20 sklekova sa mogao da uradim mekano, sad mi je i deset mucenje.

Богме може итекако да шкоди.
Боље убаци и теже вежбе типа склекови у стоју на рукама, чучњеви на једној нози (уз помоћ друге ноге или руку), склекове на једној руци итд, све у малом броју понављања.
Комбинација ових тежих и тих лакших вежби може ти дати супер резултате, чак и боље од теретане ако се нормално храниш и не узимаш којекаква срања.

E, u *****. Usedeo sam se i ostao bez kondicije, moram nesto hitno da preduzmem.
Ideja mi je da ovako laganije krenem jer sam dugo bio neaktivan i bojim se povrede ili zesce upale posle koje necu moci da vezbam uopste. Jednom sam se tako sjebao kod bicepsa, nedelju dana nisam mogao da savijem ruku, bol da se umre. Od vezbanja nista.
Kako budem napredovao, e tako cu i da pojacavam. Samo lagano i strpljivo, da se naviknem na to sve i da steknem disciplinu. Da imam onu duzu sipku sa barem 20kg pevao bih. Sve probleme bih resio.

Изненадиће те информација да упала мишића најчешће настаје због тзв. ексцентричних контракција, то су ти покрети где се од мишића који је у истегнутом стању тражи да саопшти оптерећењу почетни импулс, дакле највише се оптерети у моменту и положају кад је најрањивији.
Ако ниси утрениран избегавај овакве покрете и избећи ћеш упалу, а ако си утрениран уз такве покрете упала ти не гине..

- - - - - - - - - -

Иначе, ево дела репертоара вежби без додатног оптерећења:

Citao sam vasu temu o ishrani i mogu reci da je materija stvarno previse komplikovana. U teretani stvarno nemam koga da pitam pametnog, da zna nesto o ovoj materiji.
Imam 82-3 kg i 178cm visine, malko sam debeo i stvarno se ubijam u teretani od vezbanja.
Znam da covek ne moze u isto vreme da mrsavi i da gradi misice, ali sam citao da pocetnici (u koje i ja spadam) mogu na pocetku lako da dobijaju misicnu masu ma sta radili i ipak da skinu mali deo sala. Koliko je to tacno? Ideja mi je da kroz povecanje misicne mase, povecam kalorije koje su neophodne telu i tako nateram telo da pocne da trosi zalihe sala kako bi se odrzavalo. Ideje gde ja mrsavim tako sto imam dijete i gubim i misicnu masu su mi glupe jer cim prstanes da jedes po dijeti, odmah se jos gore ugojis. Koliko sam u pravu?
Ono sto meni jos nije jasno jeste koliko bih ja od prilike trebao da jedem proteina dnevno? I sta da radim posle treninga? Sta bih trebao da pojedem da bi misici opstajali i rasli? Kakve bi namirnice bile dobre za mene?
Ono sto znam da je dobro je pilece belo, govedja snicla, tunjevina, przeno jaje. Kolike kolicine toga bih morao da jedem? Hvala na vremenu i odgovorima. :)

- - - - - - - - - -

Jos mi je manje jasno koliko ja to kalorija bih trebao jesti dnevno?

od cega mogla da umre tako naprasno:think:
456853.jpg

R.I.P Endi:(

Od cega...Mozda ima nesto urodjeno, pa su pridodali AAS srcu, mozda imala neki tumor, ne znam, jer ne znam pricu oko nje.

Ali jedno je sigurno, i to nije zdravo - zena, a u sebi ima testosterona i ostalih androgenih hormona vise nego nas dvojica zajedno. To jednostavno nije normalno, samim tim ni zdravo. Zato je platila cenu kao i mnogi drugi.

Ako jedes crveno meso u nekim ok kolicinama rizikujes da razvijes kolo-rektalni kancer, pogotovo ako imas jos i vecu telesnu tezinu. Ako jedes to kao sivonja, pre ili kasnije ces dobiti, bar polipe na debelom crevu koji ce se za 7-8 godina pretvoriti u kancer.

A sta da pricamo o uzimanju tj zloupotrebi AAS-a, a prirodno ti nije da ga iams toliko, a AAS ubrzavaju rast svake celije, pa tako i tumornih celija, koje neverovatno progresivno nastaju i rastu, a imuni sistem ne moze ispratiti tako brzi rast i unistiti sve tumorne celije i eto posle metastaza i razbuktalnog kancera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back