Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozes da ga koristis cele godine po 5 grama dnevno bez pauze, i da apsolutno nista ne brines.
Gubitak mase je potpuno individualno pitanje i zavisi od: 1) koliko vode pijes i 2) kako se hranis tj. koliko proteina unosis dnevno. Ta voda koja se vezuje za misice pomaze sintezu proteina i samim tim rast misica.
Veruj mi niposto se neces niti "naduti" od kretina, niti "izduvati" nakon prestajanja. Ta dva izraza sam izabrao jer se cesto pojavljuju u recniku kvazi poznavalaca suplemenata.
Kad potrosis kretin uzmi........ ponovo kreatin. I naravno whey protein.

Za Profimareta! Cini mi se da znas dosta o BB pa bih te zamolio da preneses neka svoja iskustva o suplimentima ( naravno ako si ih u opste uzimao ) , kao i o svemu ostalom sto je vezano za BB ( treninzi,ishrana,...) .Ja znam poprilicno ali bih zeleo da prosirim svoje znanje o tome !!! Unapred zahvalan Milos_sv

milos_sv:
Za Profimareta! Cini mi se da znas dosta o BB pa bih te zamolio da preneses neka svoja iskustva o suplimentima ( naravno ako si ih u opste uzimao ) , kao i o svemu ostalom sto je vezano za BB ( treninzi,ishrana,...) .Ja znam poprilicno ali bih zeleo da prosirim svoje znanje o tome !!! Unapred zahvalan Milos_sv
Vrlo rado, samo reci sta te konkretno interesuje ;)

Sve zavisi od toga kako radis,sta radis,koliko spavas,kako i sta jedes.......! Niko ti ovde ne moze toliko pomoci jer bi pisao poruke godinama! Moj savet ti je da se raspitujes uzivo sta,kako i koliko i da u pocetku( u teretani ) radis sa nekim koji zna kako se sta radi jer je tehnika VRLO bitna! Ako ne radis pravilno mozes imati velike zdravstvene probleme! Treba da shvatis jednu stvar a to je da nije bitno koliku tezinu dizes vec nacin na koji je dizes i nesto sto je J A K O bitno a to je da posle svakog treninga odradis istezanje 15-20 sec. po grupi misica! Nadam se da sam ti bar malo pomogao! :)

Ja sam letos koristio Universalov Unidyne zajedno sa Scitec 100% Whey vrlo uspešno - fat burnere po uputstvu (2 ujutru i 2 pre treninga), a po mericu Whey 2-3 sata nakon doručka i neposredno posle treninga (uz malo Dekstroze).

U 2 meseca sam smršao 10kg, a povećao(ipak minimalno) mišićnu masu. Samo moraš extra da paziš na ishranu i da treniraš kao Spartanac

Profimare:
steroide trazi na drugom mestu... i batice jel znas ti da je to zabranjeno...
Mislis li da je taj sto si ga stavio ko svoju sliku toliko porastao od whey proteina i ostalih sranja? Kako da ne, pricaj ti to nekom drugom. I samo da te obavestim da ni ja do sada nisam uzimao roide. Vezbam vec dve godine, i u posetku sam se zanosio kao i vecina da cu tim "suplementima u ishrani" postici nesto. Nikakvih efekata nije bilo, samo sam ostao tanji u novcaniku. Jedina prava stvar su roidi,dobar trening i dobra ishrana. Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back