Ama ima veze covece, ti si se uhvatio samo za 1 aspekta ima ih vise.
Наравано да их има више, али број оброка не игра никакву улогу у тој причи.
prvo niej zdravo uneti iz 2 obroka toliko kalorija
Да ли ти знаш како се народ кроз историју хранио? У камено доба? Код Римљана? У средњовековној Европи? До пре 2. СР?
Никад народ није нити имао времена нити могућности, да једе по цео дан.
Увек се јело у другој половини дана у послеподневне и вечерње сате, када су сви за трпезом на окупу. Јела су се 1-2 мања оброка, па онда огроман оброк, после кога се релативно брзо ишло са пуним стомкаом у кревет. Није ни постојала идеја, да се по цео дана једу неке ситнице, од којих човек никад није сит.
То лудило је тек кренуло после 2. СР када је кренула индустрија прехрамбене робе да производи разне грицкалице на бази белог брашна, а од 80-тих је кренуо тренд јести по цео дан мање оброке. Као да неко па има цео дан времена само да ждере, неко има паметнија посла осим јела.
Dalje, izmedju covek je gladan a cim je covek gladan zna se sta se desava - usporava se metabolizam....
Не може да буде гладан нити да успори метаболизам, ако има нормалан рад инсулина и лептина.
Е сад, ако си ти тренер са државном лиценцом, сигурно ћеш знати, шта то значи.
Trece - kada se mnogo pojede opterecuju se organi za varenje, bar ja tako vidim kod sebe, mnogo mi ej lakse kada imam vise obroka.
Не, више се оптерећује када никад нема ни једног сата, да "одмори", него кад по цео дан само мора да прерађује.
На дужи период може доћи до озбиљних метаболних болести, ако се метаболизму никад не да времена за активирање сопствених механизама за филтрирање отрова.
Cetvrto - nije samo bitno koje se kalorije unose ve ci koje namirnice koliko prot koliko UH, masti.
То сам већ споменуо горе маркирано црвеним словима.
Најбитнији су
количина и
састав унешених калорија.
peto nemoj da mi lepis tu neke silogizme kada se ne razumes u logiku i naucni metod, silogizmi ti sadrze neistinite premise, npr fitnes trener nece reci coveku da jede 6 obroka i da ga vezba nego ce mu objasniti STA TACNO DA JEDE, znaci osoba nece da bude i dalje masna......Takod a ti pada taj "dokaz" u vodu.
Твој "доказ" пада у воду. Јер ако особа са 3 нездрава оброка, после саветовања тренера, пређе на 6 здравих, онда су узрок здраве намирнице, а не број оброка. Значи твоја изјава пада у воду.
Ja ti kazem, ja + svi ostali koje sam savetovao ili koje znam su napredovali i napreduju, a ti takvi kao ti hejtuju i piskaraju po forumima i tese se da ce bez suplemenata i sa 2 obroka svinjska nesto napraviti od sebe u zivotu.

ХАХАХАХАХА ово је боље од комедије. Кога да хејтујем, са којим разлогом?

Ја, драги мој, сам задовољан оним шта сам постигао и на одличном сам путу, да достигнем свој природан лимит. Што се тиче мене.
А гомилу људи сам већ тренирао, а многе редовно саветујем. Нико не једе 6 оброка дневно, саплементе користе само неки основан минимум и нећеш веровати, какав развој се код појединих може видети. Ликови, који су пре само 1-2 године као пубертлије изгледали, изгледају актуелно као фитнес модели. Гомиле девојака, које су имале вишак сала, данас изгледају боље од бразилијанских одбојкашица.
Веруј ми, нити сам по природи љубоморна особа, а и да јесам, на кога бих требао бити љубоморан?
P.S. Nisi morao da uvecavas ovoliko slova i da ih bojis u crveno je l se to plasis da neko pre mene ne poslusa pa brze bolje ono infantilno da primenis - vidite mene, vidite mene, vidite moje pisanje, moje vise vredi , ju-huuuu.....
Зашто бих се плашио и од кога? Па овде расправа ни нема неки посебан ниво, да ако један нешто каже, други га озбиљно схвати и исто тако свој противаргумент разложи.
Ја до сад ниједно озбиљно образложење нисам прочитао, где је експлицинто објашњено, зашто је нека моја изјава погрешна. Све се базира на неким тврдњама, ништа на доказима.