boris0230
Aktivan član
- Poruka
- 1.583
Hahaha 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

difovac:Ajde preporuke za doping,imam da trcim normu na 1500m,nisam spreman da je istrcim za 5:20...sta da roknem,sta da smuckam?
UrosWasHere:Ne bih se bas slozio. Mnogim ljudima je mnogo veci problem masa od definicije.
Kada kazem masa mislim na misicnu masu, ne na pojas za spasavanje oko trbuha.
Definicija uz puno trcanja, treninga i polusredjene ishrane se mnogo lakse postize.
Ja mislim da ti upalu ne dobijas zbog toga sto ne pojacavas intezitet treninga a ne zbog glutamina.Ja ga pijem vec 15-ak dana,juce sam radio grudi,danas imam upalu,i to dobru!KAKAROT:Glutamin prava stvar nema sanse dobiti upalu!
U svakom slucaju, upala je nesto sto nije dobro... Posle treninga, ponovo treba raditi razgibavanje i istezanje, time moze da se ublazi eventualna upala. Upalu misica uzrokuje nagomilana mlecna kiselina tako da je najbolje koristiti nesto sto ublazava pad pH vrednosti misica, a takav je npr. Kreatin.difovac:Ja mislim da ti upalu ne dobijas zbog toga sto ne pojacavas intezitet treninga a ne zbog glutamina.Ja ga pijem vec 15-ak dana,juce sam radio grudi,danas imam upalu,i to dobru!
BARBIE GIRL:neka mala lekcija o ishrani ( za smršati ) bi dobro došla! ono sta jesti sta ne jesti, sta ne jesti ni slučajno, sta mozes jesti neograničeno !
p.s. samo nemojte da napistete da jedem manje masnu hranu, da pijem 2l vode, i da vezbam, i da jedem kuvano...to već radim!ja bi malo detaljnije...NARAVNO AKO MOZE
boris0230:Bate, ovaj tip na slici sto sam napisao, radio je bez suplementa i imao je bodyfat ispod 3 %.
Inace, zeleo sam takodje da imam taj cilj i mogu ti reci da je ne totalno ne moguce bez suplementa da imas 3 %. Naravno, moguce je ali sa moje stane se zahteva JAKA DISCIPLINA (brutala uglavnom)
Samo jednu milku da pojedes, sve ti ode u propast (kamoli jednom nedeljno cheating day)
Denis James nema veze sa njim, to sto lako dobija masu mislis da su to geni?
Pa taj jede steroide kao slatkise![]()
BARBIE GIRL:sta je srobno porvće?mislim budi malo precizniji! da li je soja zdrava?
BARBIE GIRL:ups!mislila sam na skrobno povrće! ono ako mozes da mi nabrojis!
mislim na to koje vrste povrća, mesa...voća!
BARBIE GIRL:p.s.sta su suplementi !
nisam bas obrazovana body bildersk!tako da nemojte mi zameriti !

ivance37:suplementi su dodaci ishrani koji ti pomazu da lakse dodjes do zeljenih ciljeva , legalni , npr. najbolji su whey , BCAA , glutamin i za tebe unidyne
whey (protein) je u prevodu protein iz surutke , uzima se pre svega posle treninga i to sa dekstorzom (prostim secerom)
BCAA su tri aminokiseline leucin , izoleucin i valin u odgovarajucem odnosu i sluzi pre svega da spreci kataboliza
glutamin je aminokiselina najvise zastupljena u nasem organizmu i takodje se koristi za sprecavanje katabolizma i to najbolje u kombinaciji sa BCAA kako pre tako i posle kardio treninga
unydine je sagorevac , preporucuju ga pre svega zenama a sluzi da poboljsa sagorevanje telesnih masti
ovi dodaci ishrani tj. suplementi ne skode zdravim ljudima , ali mogu skoditi ljudima koji imaju bolesti bubrega , tj. kombinacija ovih suplemenata zajedno sa visoko proteinskom dijetom nije pogodno za bubrezne bolesnike zdravi ljudi mogu slobodno koristiti i nece imati negativnih posledica po zdravlje
best way is visoko proteinska dijeta uz gore navedene suplemente i naravno obavezno uz kardio trening u odgovarajucim vremenu i intervalu kao i obavezan rad sa tegovima
nadam se da je dobro , BARBIE GIRL sada posto si me namucila gde me vodis na pice![]()