Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima mene interesuje par stvari, idem u teretanu vec dve godine, treba da povecam misicnu masu, bio sam protivnik hemije ali neki mi govore da to nije stetno, kako sam se poceo raspitivati meni trebaju proteini za povecanje misicne mase, interesuje me kakve proteine da uzmem i da li su stetni, ili da li ima onih koji nisu stetni. ako su stetni kakve su posledice. Nadam se da ce mi neko pomoci sa savetom. Ne zelim da se bavim profi BB vec samo da nabacim 5-10 kg cistih misica.

Whey (surutka) protein apsolutno nije štetan, kao što i reč kaže dobijen je iz surutke.
Za čistu mišićnu masu kupiš visoko procentni, moja preporuka su Ultra whey pro, Whey prostar, whey supreme, ili hydrowhey. Kupiš veću kantu (isplativije je), dekstrozu i piješ posle treninga, pred spavanje. ...

Prava inspiracija (za nekog).
Dobro si to rekao Levrone, nije problem masa, vec definicija plus da ne govorim u njegovo vreme.
Zaista se trudio.

carlss4fe.jpg
carlss26ya.jpg

Batice, fat burner ti pomoci nece ako ne prolijes krv i znoj u teretani i trcanju i ako ne korigujes ono sto jedes.
Sto se samog sagorevaca tice - Animal Cuts je dosta hvaljen po forumima mada je dosta skup.
Dym Burn je reklamiran kao Ephedra Free, ALI sadrzi ekstrakt efedrina koje je najbolji sagorevac, plus karnitin, tirozil i ekstrakt guarane sa gomilom kofeina.

Ovaj Dym Burn mi se vise cini kao stimulans, koji je ujedno i sagorevac. Racunajuci i cenu(AKO BAS MORAS) kupi Dym Burn i VIDI kako i da li uopste radi.
Najbolje je na sacuvas novce i da ulozis u zdravu isranu.

UrosWasHere:
Batice, fat burner ti pomoci nece ako ne prolijes krv i znoj u teretani i trcanju i ako ne korigujes ono sto jedes.
Sto se samog sagorevaca tice - Animal Cuts je dosta hvaljen po forumima mada je dosta skup.
Dym Burn je reklamiran kao Ephedra Free, ALI sadrzi ekstrakt efedrina koje je najbolji sagorevac, plus karnitin, tirozil i ekstrakt guarane sa gomilom kofeina.

Ovaj Dym Burn mi se vise cini kao stimulans, koji je ujedno i sagorevac. Racunajuci i cenu(AKO BAS MORAS) kupi Dym Burn i VIDI kako i da li uopste radi.
Najbolje je na sacuvas novce i da ulozis u zdravu isranu.

Hvala obojici na preporukama i savetima.
A imali negde da se kupi Zentarim.Ufff al je taj bio dobar!!! Ili neki sa dosta,dosta EFEDRINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back