Kaa
Iskusan
- Poruka
- 5.946
Andreas Mincer je umro tako sto su mu istovremeno otkazali gotovo svi organi.Kada su ga iznosili iz hotelske sobe nisu im trebala nosila posto je bio ukocen k`o daska.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POP Mare:Sale imas o tome ovde dosta, pa pronadji da vidis koliko je to stetno ustvari...
A masu mozes dobiti i na drugi nacin...
Primera radi... kreatin+glutamin+visokoprocentni protein ili jos bolje gainer(ako ti bas masa treba).
Naravno ovo su mnogo skuplji ali daleko prirodniji nacini.
I jos nesto, sve ovo bez dobrog odmora, sna, redovne i kvalitetneiskhrane i naravno vezbanja ne moze da funkcionise.
Pozdrav![]()
Kreatin po meni najbolji je prolabov i ultimatov, glutamin ultimatov, a od gainera mozes da uzmes isto prolab nlarge2, ultimatov ili cak i scitech-ov(on iako ima dosta secera u sebi a malo proteina dobro daje masu)...salee_hn:kreatin+glutamin+gainer
ajde ako ti nije problem da odes na www.pansport.co.yu
i od tamo mi preporuci neke gore navedene stvari sto si napiso,jer bi htio da kupim al naravno nesto da valja,i da nije preskupo,posto se razumijes dosta bolje od mene...
PozdraV
POP Mare:Kreatin po meni najbolji je prolabov i ultimatov, glutamin ultimatov, a od gainera mozes da uzmes isto prolab nlarge2, ultimatov ili cak i scitech-ov(on iako ima dosta secera u sebi a malo proteina dobro daje masu)...
Pozdrav
Ako ćemo iskreno, gejner je bolji ako ima više proteina. Čak štaviše, gejner je dizajniran tako da velikim procentom dekstroze pomaže i onima kojim telesni tip ne dozvoljava dobar dobitak na masi, ali sve to može da se izvede ako i sam pomešaš visokoprocentni sa dosta dekstroze (što mu ispadne dosta jeftinije). Čak iako hoćeš gejner sa manje proteina; uzmeš gejner sa više, sručiš u njega još kilo dekstroze i za 100din više imaš kilo gejnera više, sa manjim procentom proteina.POP Mare:Kreatin po meni najbolji je prolabov i ultimatov, glutamin ultimatov, a od gainera mozes da uzmes isto prolab nlarge2, ultimatov ili cak i scitech-ov(on iako ima dosta secera u sebi a malo proteina dobro daje masu)...
Pozdrav
Sve je to tacno naravno, ali nije uvek tako u praksilevrone:Ako ćemo iskreno, gejner je bolji ako ima više proteina. Čak štaviše, gejner je dizajniran tako da velikim procentom dekstroze pomaže i onima kojim telesni tip ne dozvoljava dobar dobitak na masi, ali sve to može da se izvede ako i sam pomešaš visokoprocentni sa dosta dekstroze (što mu ispadne dosta jeftinije). Čak iako hoćeš gejner sa manje proteina; uzmeš gejner sa više, sručiš u njega još kilo dekstroze i za 100din više imaš kilo gejnera više, sa manjim procentom proteina.
Ja sam smo prvi put kupio gejner, posle sam kupovao samo visokoprocentne zato što sam mogu da kontrolišem nivo UH u prot. obroku. Posle treninga bih pomešao sa dosta dekstroze, a pred spavanje sa manje....
Od gejnera sam koristio samo Mass20 (20% proteina + creatine + BCAA), ali po sastavu je bolji volumass (scitec), koliko se sećam ima:
34% proteina + glutamin + BCAA + creatine... i plus što sajtekovi proteini imaju dobar ukus.
Najgore što može da se uzme jesu preparati Americam muscle, mega mass mislim da se zove preparat.... Mešaju whey protein sa proteinom soje kojoj je biološka vrednost oko 40, i što je najgore, ne piše koji je odnos pomešanih proteina....tako...
Kreatin je relativno jeftin preparat, tako da ne treba štedeti na njemu. Čak i ona mala kutijica (300g) može dugo da ti traje 300:5=60 dana...salee_hn:kreatin+glutamin+gainer
ajde ako ti nije problem da odes na www.pansport.co.yu
i od tamo mi preporuci neke gore navedene stvari sto si napiso,jer bi htio da kupim al naravno nesto da valja,i da nije preskupo,posto se razumijes dosta bolje od mene...
PozdraV
Sta si mislio da pocnes... Mislim posle bb-a mozes bilo sta da treniras i to uspesnolevrone:Dobro, jeste, ali treba se poslužiti teorijom pa tek onda očekivati rezultate u praksi. Što reče Koleman, treba biti student ovog sporta...
Ja sam se, veruj mi, smorio od nasilnog žvakanja mesa, ribe, mase koja mi smeta, izdataka za svu tu hranu... planiram nešto drugo da počnem...
levrone:Kreatin je relativno jeftin preparat, tako da ne treba štedeti na njemu. Čak i ona mala kutijica (300g) može dugo da ti traje 300:5=60 dana...
Jedino je pitanje koliko si spreman da izdvojiš para za preparate?
.Dal da uzmem kreatin i glutamin pa da ih pijem mjesec dana,pa sledeci mjesec da ubacim nesto novo?Pio sam i neke proteine sto se mix-aju sa mlijekom,al nesto bas ne podnosim mlijeko,pa imam problema zbog toga
ops: Razmisljao sam da pocnem sa kik-boksom ili tako nečim, čisto rekreativno, a teretana da ide možda tri puta u deset dana... Volim da trčim, a osećam da mi težina i ne prija baš zglobovima, a to znači još 20€ za preparat za zglobove...POP Mare:Sta si mislio da pocnes... Mislim posle bb-a mozes bilo sta da treniras i to uspesno![]()
Dobar je šumeći kreatin, nisam ga koristio, ali sam čuo da mu je jača apsorpcija... pije se isto sa vodom.salee_hn:evo sad sam vidio neki shumeci kreatin pump fx- jel valja ovo?
Pa kreatin, glutamin i gainer ti dodju oko 80e i to ti traje nekih 2 meseca...salee_hn:nije sad da bi odvoio dosta para za to,a ni nesto premalo,naravno
da ono sto valja malo vise kosta.Rekli su mi a i nesto sam gledona www.pansport.co.yu
cijene nisu sa nesto preskupe,kreatin od 20-30eura.
A reci mi kako se pije kreatin,s obzitom da ga nikad nisam pio.
Nesto su mi govorili da u pocetku treba nesto vise puta dnevno(faza punjenja)pa odmor.Dal da uzmem kreatin i glutamin pa da ih pijem mjesec dana,pa sledeci mjesec da ubacim nesto novo?Pio sam i neke proteine sto se mix-aju sa mlijekom,al nesto bas ne podnosim mlijeko,pa imam problema zbog toga
ops:
Hvala unapred!!! :?
Posto mi internet nije bio dostupan par dana,nisam napisao da sam umjesto kreatina kupio glutamin(Univerzal nutrition) 8)difovac:Sjutra uzimam kreatin,Twin lab-ov.
difovac:Posto mi internet nije bio dostupan par dana,nisam napisao da sam umjesto kreatina kupio glutamin(Univerzal nutrition) 8)