marko martinovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
gde mogu da se kupa proteinske cokoladice??jel ih ima u radnji na primer kao rodic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi jogumoji su vec otisli odavno (ali u ratu)![]()
proizvodi od belog brasna imaju veci glikemicki index od cokolade,sto znaci da je hleb opasniji od cokolade i seceraBeli secer najvise goji, pa tek onda hleb (mislim jaci je vestacki secer nego brasno). Kako si ga ubacio, tako ga izbaci iz ishrane. Ako hoces da sto pre smrsas (mislim skines salo) izbaci sve vestacke hrane i koncentrisi se na sto prirodnije hrane. Treba da nabrajam?
za ovo bih voleo da cujem neki dokaz,zbog cega?Po meni, najbolja je zelena salata (pomaze varenju i apsorbciji mesa - bolje ti organizam iskoristi meso uz pomoc zelene salate)
kako to mislis da hrana moze da varira?za ovo drugo imas BI ili bioloski index koji ti pokazuje koliko je sta iskoristljivo u organizmu,tako da ako zelis ITEKAKO mozes da znas koliko ce cega telo da apsorbuje.Uostalom zasto se pre odlucujes za izolat whey nego za koncetrat whey?Ili zasto uzimas whey a ne soya protein?Hrana ume da varira. Nutricija nije tacna nauka. I da saberes sve brojke i dalje ne znas koliko ce organizam apsorbovati svega toga. Otprilike se sve radi.
tesko da ce svariti za 1 sat,2 bi bilo okSto se tice pahuljica... ja ih praktikujem. Ponekad jedem voce umesto toga... Pahuljice ovsene ( ne one bezobrazne komercijalne sto su pune secera!) su dobre i najlakse su varljive od svih zitarica (osim braon pirindza). Pojedem ih uglavnom 60 minuta pre teskog treninga, 150g - 200g daje dobru snagu.
Ljudi planiram da kupim onu spravu za sklekovr,trbusnjake,sklekove i zgibove(zove se gladiator ili tako nesto)..... mislim da je sasvim ok,ono da moze da se lepo izdefinise covek....treba mi neko strucno misljenje dali da je uzimam ili ne.....???? unapred hvala![]()