Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj savet ti je sledeci: u teretani radi iskorak sa sipkom ili bicicama,zatim prednje sutiranje,mozes cak i cicanj i leg press,ali sve ovo da radis sa manjimtezinama u super setovima,sto znaci po 2 vezbe bez pauze znaci recimo iskorak 15=20 ponavljaja za svaku nogu pa odmah bez odmora sutiranje 15-20 ponavljaja.zatim pauza od 1minute pa druge 2 vezbe.Tako 3 kruga,veruj mi izgorece ti noge.Trcanje je takodje dobro ali za SMANJENJE misicne mase ali ne i za definisanje.takodje i dijeta ili neki do sagorevaca masti moze da pomogne

Ja mislim da listovi drugacije reaguju na obicno setanje i na "podizanje". Jer kada setam, ja ih ne osetim uopste. Medjtim, kada podizem listove onda ih mnooogo bolje osecam. Dakle, takodje nije isto setati i podizati sa tegovima (pa makar to bili 20-30-50). Onda vec mozes osetiti peckanje u misicu - sto je poenta ;)
Tezak naporan rad je kljucan faktor. Kada treniram listove obicno radim 3 super serije. Prvo prste okrenute prema unutra, pa normalne i prste prema spolja (kao carli caplin) i naravno imam koji teg u ruci. Za svaku vezbu radim 20 ponavljanja i za mene ovo se pokazalo efikasno.

Poslednja izmena:
E ovo je recimo greska i zabluda.Zasto?zato sto listovi pri svakodnevnom hodanju rade eliki broj ponavljaja i tako da raditi isto to i na treningu nema svrhe za njih.Osim super setova

prvo, pri hodanju, ne pravi se puno opterecenje na list, vec i na stopalo i butni mishic, drugo, to je opterecenje sopstvenom tezinom (i kao shto rekoh, nepotpuno).
A kada ti opteretish samo list, svojom tezinom, i tegom od 80-100Kg, mnogo je velika razlika...

Ja mislim da listovi drugacije reaguju na obicno setanje i na "podizanje". Jer kada setam, ja ih ne osetim uopste. Medjtim, kada podizem listove onda ih mnooogo bolje osecam. Dakle, takodje nije isto setati i podizati sa tegovima (pa makar to bili 20-30-50). Onda vec mozes osetiti peckanje u misicu - sto je poenta ;)
Tezak naporan rad je kljucan faktor. Kada treniram listove obicno radim 3 super serije. Prvo prste okrenute prema unutra, pa normalne i prste prema spolja (kao carli caplin) i naravno imam koji teg u ruci. Za svaku vezbu radim 20 ponavljanja i za mene ovo se pokazalo efikasno.
pa normalno da ne osecas listove kada hodas,jer se na postize potpuna kontrakcija.Nisam ja nigde rekao da je isto hodanje i podizanje vec da je veliki broj ponavljaja nedeletvoran za masu listova.

Poslednja izmena od moderatora:
treba pocet trenirat bar sa 18 god..
mozes i ranije ali ne velike kilaze...
ishrana vam je 90posto a ostalo sve zavisi od vas
ako ne jedes kvalitetno slaaabi rezultati...nemozes jest testo sa krompirom pa u teretanu na jak trening...
proteini su super (bilo koji )vazno da unosis u organizam da bi ti hranio misice
ali posto vecina nemaju para za ovaj sport jer je jakooo skup tu dolazi do uzimanja steroida jer su jeftiniji od kile proteina(nazalost)
ako vec dodjete do toga da koristite steroide onda uzimajte sve u ampulama jer je cistije i bolje od tablete
naprimer-testosteron depo,deka durabolin,winstrol
testo dve ampule nedeljno raspodelis
deka jednu nedeljno
winstrol svaki peti dan
......................................
a sto se proteina tice uvek ih je dobro uzimati(nebitno koji su vazno da pijes)+amino kiseline
...................................................................................................................
negledajte uvek da je kutija sto vise nasminkana/nemora a znaci da valja za tebe i da ce delovat na tebe kao na drugog....
pozz:)

uh uh... ne moze kura tek tako lako da se odredi... veoma zavisi shta su ciljevi, u kom je stadiumu vezbach, kakva je forma, kakva je ishrana, itd... pa onda dolazi finsnsijski deo, pa se onda odredjuje kura, duzina kura, pct, i tako...
drugo, kuri, tj steroidima se ne pribegava kada neko ne moze da priushti sebi dosta kvalitetne hrane i visok unos proteina! tj, rade i to, pochetnici i neupuceni, pa onda posle 5 nedelja, pochinju da pljuju steroide, kako su loshi, kako nishta ne valja, kako su samo dobili gomilu akni i ostala propratna sranja, a mishica i snage nigde...
Steroidi (sve na bazi testosterona) ce imati efeta samo, I SAMO ako je ishrana kvalitetna, ako je unos protina znatno povecan, da bi bio maksimalno iskorishcen!!
U svakom sluchaju, dosta kompleksna tema, za koju je potrebno dosta znanja i iskustva, da bi sve to imalo pravog efekta!

pa nemam ,sta ces,ja se svega tricavih 10 godina bavim bodybildingom i osvajac medalja i personalni trener mnogih koji su osvaajali i domace i medjunarodne medalje.Vezba na koju se pozivas,ne znam koliko si je radio ili koliko profija si video da je rade,ali ja vrlo malo profi sam video da je izvode iz prostog razloga jer jako operecuje zglobove

Nemam 10ogodishnje takmicharsko iskustvo, ni medalje, niti sam trener, niti imam neko telo da se pohvalim da sa pro...nemam potrebu za time... ali dosta dugo vezbam, i tu vezbu za listove radim od kad znam za sebe (sa varijacijama ka spolja i izunutra, itd...), i pored svojih 100kg + opterecenje, apsolutno nikada nisam imao nikakvih problema sa zglobovima, niti bilo ko, koga znam, da koristi ovu vezbu!!
Uz adekvatno zagrevanje, zashtitu, i ne preterivanje sa opterecenjem, nece biti nikakvih problema...

Vezba u sedecem modu, ako se radi bez ichega, nije dovoljno veliko opterecenje da natera mishic da se razvija u potpunosti kako treba, a opet, ako je radish na spravi za to, isto opterecuje zglobove, tako da tu i nema neke razlike...

pa vidis decko u tome je razlika izmedju mene i tebe,sto ja imam malkice vise iskustva u hard bodybuildingu i znam ono sto se dokazalo kao tacno,ali ne zameram ti ja nista,ako imas volje i zelje mozes da se edukujes i izgradis,ako ti je to cilj a trebalo bi

pa nije rasprava...bar ne losha...
Ja sam dobio savete od iskusnijih vezbacha od mene, proveo dosta vremena iznad knjige, josh vishe vremena isprobavajuci sam shta mi odgovara, prichao sa takmicharima, itd...
Sve to znanje, savete, iskustvo, ja primenjujem na sebi, i takav savet delim sa drugima, ako, ti smatrash da je taj nachin izvodjenja vezbe bolji/pravilniji/efikasniji ili shta god, ok, ja se u to necu meshati.
Ko zeli da poslusha, i pokusha, ja nemam nameru da g au tome sprechavam.

Nemam 10ogodishnje takmicharsko iskustvo, ni medalje, niti sam trener, niti imam neko telo da se pohvalim da sa pro...nemam potrebu za time... ali dosta dugo vezbam, i tu vezbu za listove radim od kad znam za sebe (sa varijacijama ka spolja i izunutra, itd...), i pored svojih 100kg + opterecenje, apsolutno nikada nisam imao nikakvih problema sa zglobovima, niti bilo ko, koga znam, da koristi ovu vezbu!!
Uz adekvatno zagrevanje, zashtitu, i ne preterivanje sa opterecenjem, nece biti nikakvih problema...

Vezba u sedecem modu, ako se radi bez ichega, nije dovoljno veliko opterecenje da natera mishic da se razvija u potpunosti kako treba, a opet, ako je radish na spravi za to, isto opterecuje zglobove, tako da tu i nema neke razlike...
Jedno pitanje samo ;)... Posle kojih vezbi na treningu radis tu vezbu? Predpostavljam da listove kombinujes istim danom kad i noge... I zamisli sad kako je kicmi kad odradis cucanj sa ne znam 100-150kg tegom na ledjima primera radi, i onda odes da radis list sa 100kg tegom na ledjima... hmmm hmmm

na kichmi ima pojas, da shto vishe umanji opterecenje, koje je zapravo prilichno malo, ako se chuchanj radi u pravilnoj formi, odnosno, opterecenje se dize nogama, a ne ledjima.
Tako da sa kichmom nema nikakvih problema...
Kao dugorochnu posledicu ne mogu da ti kazem, ali posle evo 6-7 godina takvog vezbanja, nikakvih problema nema...

treba pocet trenirat bar sa 18 god..
mozes i ranije ali ne velike kilaze...
ishrana vam je 90posto a ostalo sve zavisi od vas
ako ne jedes kvalitetno slaaabi rezultati...nemozes jest testo sa krompirom pa u teretanu na jak trening...
proteini su super (bilo koji )vazno da unosis u organizam da bi ti hranio misice
ali posto vecina nemaju para za ovaj sport jer je jakooo skup tu dolazi do uzimanja steroida jer su jeftiniji od kile proteina(nazalost)
ako vec dodjete do toga da koristite steroide onda uzimajte sve u ampulama jer je cistije i bolje od tablete
naprimer-testosteron depo,deka durabolin,winstrol
testo dve ampule nedeljno raspodelis
deka jednu nedeljno
winstrol svaki peti dan
......................................
a sto se proteina tice uvek ih je dobro uzimati(nebitno koji su vazno da pijes)+amino kiseline
...................................................................................................................
negledajte uvek da je kutija sto vise nasminkana/nemora a znaci da valja za tebe i da ce delovat na tebe kao na drugog....
pozz:)
uf,uf,uf ti mi zvucis kao da si od onih "Iskusnih"koji u apoteci kupe 2 ampute depa i njme se rokaju 2 puta nedeljno i onda postanu vrhunski strucnjaci,po pitanju uzimanja steroida.
Drugo da znas cemu sluze hidrati a cemu proteini ne bi lupio,kako se u teretanu ne ide na krompir,pirinac i testenine.z:mrgreen:Ajde da te vidim samo 3-4 dana sa 0 hidrata,da vidim da li ces biti u stanju i da odes na trening a kamo li da treniras,kada telo pocinje da zapada u stanje ketoze.
Trece opet netacno da su SVI injekcioni steroidi manje stetni od onih u tabletama.Winstrol ti je manje stetan i od depoa i od deke,nije hepatoksican.pa zatim imas anavar ili poznatiji kao zenski steroid koji je izuzetno cist,a to je sve posledica,nedovoljnog saznanja i informisanja i afirmisanja na licnom planu.Mora se uciti i hemija da bi se znalo koji imaju 17 alfa-metil grupu u svojoj strukturi a koji ne,od koje najvise i zavisi hepatoksicnost odredjenog steroida.
tvoj opis kure mi bas lici na ovo sto je prethodnik sagovornik rekao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back