- Poruka
- 201.049
@Mita Komita fotka je direkt sa telefona, nisam sređivao vertikale i horizontale. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj android ima automatsko sredjivanje@Mita Komita fotka je direkt sa telefona, nisam sređivao vertikale i horizontale.![]()
Mito jel se zoveš Dimitrije?moj android ima automatsko sredjivanje
Ali naravno, sve može i odočno da se uradi.
Super fotka
Znam Herceg Novi jako dobroJa sam čovek seljak, old skul, volim to sve u Fotošopu.
Inače mislim da sam našao dobar kadar, to je mali prolaz, vidi se baš toliko koliko ja na fotografiji.
super je pogled. Zavidim onima koji tu žive.Ja sam čovek seljak, old skul, volim to sve u Fotošopu.
Inače mislim da sam našao dobar kadar, to je mali prolaz, vidi se baš toliko koliko ja na fotografiji.
Divno je al nemoj da se zajebeš da se tu kupaš- tu izlazi kanalizaciona cevEvo još jedne od juče.
Pogledajte prilog 990074
On je moj SENSEI,i uklopili smo se kao tim.Ostali smo na muzici i Zanimljivostima,jer su lagani,opustajuci ali znas ono Prva ljubav zaborava nema pa cemo dolazitiLada je slovenska boginja proleća,mladosti i lepote
Baš ste se našli
Sasvim dobro si mu rekla...mora da pazi...Divno je al nemoj da se zajebeš da se tu kupaš- tu izlazi kanalizaciona cev
Ma nisam ja tu, samo smo bili na izletu juče.Divno je al nemoj da se zajebeš da se tu kupaš- tu izlazi kanalizaciona cev
Nije zgoreg znati za budućnostMa nisam ja tu, samo smo bili na izletu juče.
U letovanjima ili roze sokovima?koliko kosta dizajn enterijera
povrsina tipa 80m2, kafic
Kol'ko bilo ribe?Ma nisam ja tu, samo smo bili na izletu juče.