- Poruka
- 95.553
Pozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jedan,sa tobom ima nas dvojeĆao dizajneri... ako vas ima?![]()
Ma znaš da ja ne pišem često, ali imam jednu temu da počnem, mada je više stručna, praktična, za kolege. Sutra ću probati, samo ako ugrabim malo vremena.zato si ti tu da pojacas![]()
Bila je nekad još jedna, čak i supermoderatorka beše, ali već dugo nije na forumu.Ima jedan,sa tobom ima nas dvoje![]()
Ima i jedan bivši mod sa politike, samo se slabo pojavljuje na forumu.Bila je nekad još jedna, čak i supermoderatorka beše, ali već dugo nije na forumu.
Od tih što nisu na forumu nemamo koristi..A šta je sa @pilipenda ili kako već beše?Ima i jedan bivši mod sa politike, samo se slabo pojavljuje na forumu.
Nije taj..onaj ima avatar neka šolja je u pitanju sad ću da potražimKoliko vidim tek tog nema na forumu. Da li je sigurno taj profil?
On je u prvim redovima u borbi protiv vakcina. Priča se da se plaši boce.Od tih što nisu na forumu nemamo koristi..A šta je sa @pilipenda ili kako već beše?
Dobro večeDobro veče, ja u nekoj gužvi, pa malo da se javim.
Hvala bogu..radujem se što si tuDobro jutro svima, evo ja (Bogu hvala) nikako da isplivam iz posla, samo se gomila.