Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
сви смо ми кад-кад наџак бабциI ja sam nadžak baba, da se ne lažemo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
сви смо ми кад-кад наџак бабциI ja sam nadžak baba, da se ne lažemo
Ej, ne ide ti lose.
плавуШаEj, ne ide ti lose.![]()
Jedno desetak puta više neg' u centru a bar duplo više nego u ostalim delovima grada (ne računam ona prigradska naselja ča, ča, ča i neke Železnike, Vidikovce, Ripnje i Pinosave.ахм НБГД је баш зеленко![]()
Ја попила док ви крмељате
Meni savest cista
A šta si pazarila na pijaci, da te čujem? Meni pola gepeka napunjeno, ha!Пу прва!
Е бруке кад ја из ЦГ прва устајем![]()
Nikako ta domaćica vruća, jedino da je društvo tako, al' uz ladan nes.
Ја само уберем шта ми треба. Ха!A šta si pazarila na pijaci, da te čujem? Meni pola gepeka napunjeno, ha!
Gde bereš sremski sir i kafle? Ha?Ја само уберем шта ми треба. Ха!
Е па то не једем. Маслачак, руколу, кромпир..Gde bereš sremski sir i kafle? Ha?
Jesi li ti neki insekt???Е па то не једем. Маслачак, руколу, кромпир..
Nisi valjda iz srbije vukla pršutu pored crnogorskog pršuta???А једем, имам козји сир, имам пршуту, парадајз, камак донела и чварке..
Ко они луди амери, не морам у куповину до краја атомског рата![]()
Јао, знаш одкад планирам да запатим кефир. Као дете сам пила, имали смо гљивице.. И никако да набавим. И не знам ваља ли од козијег млека?Ja jutros jednu prelepu bavarsku kiflu, pa namazo sremski, meto neka ćureća prsa, majonez i sir (da, opet sir) i zalio kefirom, ma milina.
Buba Zlatica?Jesi li ti neki insekt???
Ма не, пршут овде купила. Али купим велики комад.Nisi valjda iz srbije vukla pršutu pored crnogorskog pršuta???
Za sve ostalo imaš od mene veliki plus... ako je to sve tovje, jel' ti treba neko da me usvojiš?
Jao mi imali dugo iz Rusije, pa nam u nekom trenutku prolao, Nismo neko vreme pravili. A probao bih sa kozjim uvek.Јао, знаш одкад планирам да запатим кефир. Као дете сам пила, имали смо гљивице.. И никако да набавим. И не знам ваља ли од козијег млека?