- Poruka
- 112.616
To neka Rifatova komšikaЈао знам, моја другарица на НБГ буквално 6 месеци не гаси климу. Не идем код ње до јесени.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To neka Rifatova komšikaЈао знам, моја другарица на НБГ буквално 6 месеци не гаси климу. Не идем код ње до јесени.
Хахха, можда. А ја сам имала климу и жива нисам хтела у мућу да је ставим, плклонила је. Једино би ставила у предсобље, па кад расхлади да се искључи. Другачије не.To neka Rifatova komšika
Е то је тачно. Овде код мене на брду је сигурно 5-10 степени хладније ноћу него доле у граду. Шума је около и планински ветар се осећа. Ноћи су свеже. Не разумем кад овде пале климу.Na primer na moru nikad ne palim klimu
Nema tamo beogradskog betona koji emituje pakao
Tek ta nije normalna.Јао знам, моја другарица на НБГ буквално 6 месеци не гаси климу. Не идем код ње до јесени.
Ne trpim ništa, zašto bih? Lepo usmerim klimu ka plafonu, da ne bije u bilo koga, stavim na razumnu temperaturu i na automatiku, da sama održava zadatu temperaturu (uvek je u sobi prilično toplije od zadate tmeperature) i uživam.Evo je i sad radi.Радије трпим врућину.
Daj adresu Nato.To neka Rifatova komšika
Ja palim uvek pred spavanje. Neki put, ako je dobra klima u hotelu, stavim na noćni režim, milina.Na primer na moru nikad ne palim klimu
Nema tamo beogradskog betona koji emituje pakao
Blago tebi...meni opet zaglavilo grejanje u autu. Pravi tajmingKod mene radi klimica pa mi super, uz ladan nes. Na pijacu idem isključivo autom, ikao je blizu... palim klimu i vozim.![]()
Bem ti majstora, znaš.Blago tebi...meni opet zaglavilo grejanje u autu. Pravi tajming
Kako si mi danas Wukice?пичи сунаШце ванка а не на форум
(ди сте лелемуди)
Meni samo u Beogradu smeta vrućinaJa palim uvek pred spavanje. Neki put, ako je dobra klima u hotelu, stavim na noćni režim, milina.
Vatreno krštenje zbog novog posla....ка пуж голаћ
ал јој се види крај
шјутра ћу бити ка нова
јооој и мениMeni samo u Beogradu smeta vrućina
изгледаVatreno krštenje zbog novog posla....
Problem je u novim pločama kojim su zamenili beton u centruјооој и мени
издржавах температуре и +50 ал у Бгд-у никако
не знам шта друго а напишем, но да су ти тзв урбанисти недокуцаниProblem je u novim pločama kojim su zamenili beton u centru
Te ploče su nešto najgore što su mogli da stave
Bukvalno upijaju vrelinu i onda je emituju noću kad bi trebalo da je hladnije
Dok nam nisu to stavili u ulicu, bukvalno nisam imala potrebu za klimom, ljudi kod mene dolazili da se rashlade
ovo mi je ultra nice...Како је феноменална ладовинка
Pogledajte prilog 950976Pogledajte prilog 950978
Одок, неко мора и да шљака![]()