- Poruka
- 201.834
Mokar saaam, bem ti vrućinu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najbolji!Прелепо, мора да је неки диван знак у хороскопу![]()
А занима ме, не мораш да ми одговориш.. Ви сте практично идеална комбинација.. умеш ли ти њему да даш енергије или он то сам изгура?Najbolji!
Ja sam odavno rekla- il ću se udati za Lava ili ni za koga
Ja sam zadužena za lečenje!А занима ме, не мораш да ми одговориш.. Ви сте практично идеална комбинација.. умеш ли ти њему да даш енергије или он то сам изгура?
А не сумњам, ти си посебна. Само ме то интересује кад има мрачне фазе а сви их имамо, јел видиш или сакрије.I razne kreativne stvari
Oslikala sam mu majice, i sve što se tiče estetike
Šišam ga takođe
Ne sakrije seА не сумњам, ти си посебна. Само ме то интересује кад има мрачне фазе а сви их имамо, јел видиш или сакрије.
Ех, испитујем те хаххаха све мислим један стрелац би ми решио све.![]()
Е па видиш, то је знак поверења. Иначе би крио. Зна да га волиш.Ne sakrije se
Nego meni gunđa i to nesnosno
Ebi ga, druga strana medalje
Obzirom da smo 23 godine, znaЕ па видиш, то је знак поверења. Иначе би крио. Зна да га волиш.
I ja sam nadžak baba, da se ne lažemoА не би ваљало да је све мирно море.
А не би била занимљива да ниси. Ми не волимо монотонију. Ни повлађивање.I ja sam nadžak baba, da se ne lažemo
Ali umem iskreno da mu se divimА не би била занимљива да ниси. Ми не волимо монотонију. Ни повлађивање.
Ja volim kokice al sam par puta sjebala zub na one neraskokane, pa ih izbegavamНе рече ми овај трендер какве су кокице из справе![]()
А ја волим нераскокане да крцам, волим све што крцка хахаххаJa volim kokice al sam par puta sjebala zub na one neraskokane, pa ih izbegavam

ахм НБГД је баш зеленкоE pogrešila si, fin i zelen vazduh... muslim, vidiš da je zelen.
Zezam se, kod mene je super sa puno zelenila blizu reke.