- Poruka
- 50.326
Jel se ti ja jurimo po ovim kafanama???Ја вас ништа не разумем,а и стално гледам да јој макнем овог лептира да не остане разрока![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se ti ja jurimo po ovim kafanama???Ја вас ништа не разумем,а и стално гледам да јој макнем овог лептира да не остане разрока![]()
Брт плашиш ме!Jel se ti ja jurimo po ovim kafanama???
Ja sam uz Wukuич не ваља шта год и како год да напишем Pogledajte prilog 947056
ма не,тебе не стигнем да прочитам,само лептира јуримич не ваља шта год и како год да напишем Pogledajte prilog 947056
I ti meneБрт плашиш ме!

чије ћеш да сањаш,мојдок да спавкам
покиснула сам данаске
лепО се сиграјте![]()

Gde cemo sad Nato?чије ћеш да сањаш,м![]()
Оћемо код мољца да мало нервирамоGde cemo sad Nato?
Pa sad si ga prcnula na filozofiji, gde ces vise? Imas li duse maloОћемо код мољца да мало нервирамо
ноупPa sad si ga prcnula na filozofiji, gde ces vise? Imas li duse malo![]()

Ti jesi lepJao što sam lep, što sam se lepo podašišao (izraz iz JNA) pa sam deset godina mlađi, sad ko da mi je samo 65!![]()
намести се за чФргицуJao što sam lep, što sam se lepo podašišao (izraz iz JNA) pa sam deset godina mlađi, sad ko da mi je samo 65!![]()

добро бреЈ Агице, како море да је леп с 65Ti jesi lep

значи, кец-двојкаTo samo tako mladoliko izgledam ko 65 inače je višije toga. Zbog modernog šiškanja.

каки ба ритам, машиницом кец + двојка фризKakav je to ritam?

уживај бре ондакMa pusti, sad nam došla komšinica, ćera joj danas puni 18 godina, pa nam donela torte i jagode u čokoladi na štapiću, pa jao ubiću se. Na sreću pa je sve dijatalno.![]()