- Poruka
- 201.896
I ja lepo cvrkućem i sve to.могуће (мајкана није знала која је) ал је прелепо цвркутала и баш, баш, баш је лепа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja lepo cvrkućem i sve to.могуће (мајкана није знала која је) ал је прелепо цвркутала и баш, баш, баш је лепа
:роолингоКета:I ja lepo cvrkućem i sve to.
I ja lepo cvrkućem i sve to.
Možda je u pitanju mužjak ili ženkaслично, уместо овог црног имала је браон нијансе
али стомачић је исти и репић
To je sivi ŽakoИначе овог маЧора Кокоа пратим на yutubetu
знам како врабац изгледа... нашла сам ову слику, исто само је стомаче жуто не овако а ово је Сеница шљиваркаMožda je u pitanju mužjak ili ženka
Kod vrabaca se oni baš razlikuju
Vrabac ima tamnu glavicu dok je vrabica cela braon
Kod mene sleću baš onakve sa žutim stomačićemзнам како врабац изгледа... нашла сам ову слику, исто само је стомаче жуто не овако а ово је Сеница шљиварка
![]()
од како нема џивџана, само веверице неки пут прошетају терасомKod mene sleću baš onakve sa žutim stomačićem
јеси ли га одслушала како меље и не престаје

Ko to, jel' ja?јеси ли га одслушала како меље и не престаје![]()

Братмоииијеси ли га одслушала како меље и не престаје![]()
а ти си се баш стисо цициЈо и недаваш малеЧког ичKo to, jel' ja?![]()
Pa da, naravno.![]()
код мене у последње време чавке и гавраниKod mene ima dživdžana, Bogu hvala. Ali sve više ovih letećih pacova golubčina. Po neki onaj stari, divlji naiđe (oni sa prstenom, prelepi) ali puno ovih dosada se namožilo i ugrožavaju vrapce.
Агице ел знаш ХугаTo je sivi Žako
Pametniji je od mnogih forumaša

Ja volim i golubaKod mene ima dživdžana, Bogu hvala. Ali sve više ovih letećih pacova golubčina. Po neki onaj stari, divlji naiđe (oni sa prstenom, prelepi) ali puno ovih dosada se namožilo i ugrožavaju vrapce.

Kako oni smešno trube i huču!Večeras nas u šetnji pratile 4 mačke, a sreli smo tri ježa. Prva dva smo prvo čuli, jer su se nešto svađali i frktali.![]()