Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
ево договарам с Чику кад и како да га ошишамBili ciku?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ево договарам с Чику кад и како да га ошишамBili ciku?

остаје само ођенакMm ova nije eksplicitma slika.
Nek ostane.

Jos uvek pokusavam da shvatim kome su ciljna grupa muskarci sa dugom kosom.да ти речем нешто, волем мушке са дугим косама
када сам ја била мала,то је било ретко....
а биЈо је један фини баја са дугом сплетеном киком до буље
(читај момаК моје сестре) годинама сам била заљубљета у истог
тако да ако имам ахилову пету, ете, рекнух ти![]()
Okacio na fotografije.остаје само ођенак
ил ћеш делиш ово по цело нет-село![]()
Ја сам фина бакица да ти право речем и ниси ми циљна групаJos uvek pokusavam da shvatim kome su ciljna grupa muskarci sa dugom kosom.
Za sada imam ideju da metalke pankerke i rokerke vole muskarce sa dugom kosom. Ili aoonje neki bivsi momak imao dugu kosu. Ili cak cale, ako traze ocinsku figuru. Jos uvek ne razumem tacno to dopadanje u vezi sa dugom kosom.

значччи, скупљаш срЦуленцадOkacio na fotografije.

Steta. Das mladja 30 godina da te izvedem pred maiku.Ја сам фина бакица да ти право речем и ниси ми циљна група
ал с обзиром да видех пасију своју... морадох да ордреагујем![]()
Mm jok. Samo bacam koske. I sve ja to posmatram sa naucne strane analiziram razmisljam.значччи, скупљаш срЦуленцад![]()
цениШSteta. Das mladja 30 godina da te izvedem pred maiku.

ахаMm jok. Samo bacam koske. I sve ja to posmatram sa naucne strane analiziram razmisljam.![]()

mm imam jednu koja bi da me usvoji... bolje da ti ne kazem koliko god ima.цениШ
да сам млаЂа триЈест па да те ја изведем пред моју
вако би ме питала сад јел си га усвојила![]()
нећеш ваЉдак да се подаш тек такоmm imam jednu koja bi da me usvoji... bolje da ti ne kazem koliko god ima.

Pa necu. Drugarica mi je. Jako dobra.нећеш ваЉдак да се подаш тек тако![]()
е па доброNisam se dobro izrazio... ispada kao da imam nesto sa njom... nemam. No izrazila je zelju da me usvoji...![]()

Starija je. Ali neke devojke od 25 ne mogu da joj pridju.е па добро
то је ондаК нека фина тета ка ја вако![]()
пирћиће јој а и прећиће је једног данаStarija je. Ali neke devojke od 25 ne mogu da joj pridju.
Знаш како, свако има нешто што га привлачи и што би ви клиње рекнули, што нас радиNznm. Ja recimo vidim sebe kao skromnog deckica, ne ufuravam se. Volim prosecne dev skromne trsave smotane sa manama.
I nadam se da je to posledica tipa da sam zadrzao normalnost i da nisam poleteo. Nikad nisam voleo misicave likove meni su to debili.![]()

Haha jbtЗнаш како, свако има нешто што га привлачи и што би ви клиње рекнули, што нас ради
свако спрам себе
кад сам била чФарак, радило ме да неко добро игра кликере и да има оне петерце... но, то се променило, нараФски...
после мсм у средњој школи ме радило да је елоквентан, начитан и тако, да није нека табула раза тупава...
касније мсм млоого година касније ми је битно да нема неке срчане сметње![]()
па намонтирано је с разлогомHaha jbt
Da. I ja menjam zelje i to dopadanje evoluira tokom godina.
Ove namontirane ne mogu da smislim.

Štaće muškome duga kosa?Jos uvek pokusavam da shvatim kome su ciljna grupa muskarci sa dugom kosom.
Za sada imam ideju da metalke pankerke i rokerke vole muskarce sa dugom kosom. Ili aoonje neki bivsi momak imao dugu kosu. Ili cak cale, ako traze ocinsku figuru. Jos uvek ne razumem tacno to dopadanje u vezi sa dugom kosom.