Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
Сви имамо епизоде и кукања и смејања... или периоде, све је то за људеJoj kad krenem da kukam......
Samo se ovde uzdržavam jer ne volim da širim loše vajbove
Život je ionako dovoljno surov
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви имамо епизоде и кукања и смејања... или периоде, све је то за људеJoj kad krenem da kukam......
Samo se ovde uzdržavam jer ne volim da širim loše vajbove
Život je ionako dovoljno surov
Papričice, aaaaaa, tek treba da niknu? A posle će da bude, njaaamiiii!није салата но су парице![]()

PA-RI-CE!!!!Papričice, aaaaaa, tek treba da niknu? A posle će da bude, njaaamiiii!![]()
Aj se ljubimo, al' bez krpe, mislim da je bolji ukus? Posle možemo, kad izrastu, da jedemo papričice.PA-RI-CE!!!!
![]()

Mora krpa zbog korone!Aj se ljubimo, al' bez krpe, mislim da je bolji ukus? Posle možemo, kad izrastu, da jedemo papričice.![]()
немаШ ти грађанЧе појма шта су љуте папричкеPapričice, aaaaaa, tek treba da niknu? A posle će da bude, njaaamiiii!![]()

Пољубац љубавника Рене Маргит - како ја љубим ову слику, никада неће изгубити ту тензију страственостиPA-RI-CE!!!!
![]()

Štosi ljuta?немаШ ти грађанЧе појма шта су љуте папричке![]()
ел она мала црфеноЖућкастаPapriko.

Divno je ziveti u nadi da ruckas njegusski prsut ,koji i ja obozavam. Ali crnogorice su dali Madjarimaa i oni je suse na njihov onaj brzinski nacin.Pred Novac sam cula to,i videces kad gricnes da to nije onaj dobro poznati miris ni ukus...Ne znam za vas, ali ja upravo kupio 1,200 gr njeguškog pršuta i 4 njeguške kobaje. Koje ste papričice, bre.![]()

Nije iz prodavnice, već iz CG.Divno je ziveti u nadi da ruckas njegusski prsut ,koji i ja obozavam. Ali crnogorice su dali Madjarimaa i oni je suse na njihov onaj brzinski nacin.Pred Novac sam cula to,i videces kad gricnes da to nije onaj dobro poznati miris ni ukus...![]()

само дође ту да се фалеNe znam za vas, ali ja upravo kupio 1,200 gr njeguškog pršuta i 4 njeguške kobaje. Koje ste papričice, bre.![]()

сунаШце сија увелика а ви хрчете