Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
треба ми једно финијех посаХата да је нејма 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dok se ti iznuruješ glađuSamo jedete.![]()
Pa ne, ali ne mislim samo na hranu kao vas dve.Dok se ti iznuruješ glađu

јоЦк но ћу на разније веверице и кактусЧићеPa ne, ali ne mislim samo na hranu kao vas dve.![]()

To je lepo i treba na to da misliš.јоЦк но ћу на разније веверице и кактусЧиће
ај бреЈ![]()

неВолем када ми се брчка ред речи у реченициTo je lepo i treba na to da misliš.![]()

Šta je brčkano? Jel' više voliš veverice i kaktuse ili kaktuse i veverice?неВолем када ми се брчка ред речи у реченици
уједно, то неје лепо с твоје стране![]()

ни једно, ни другоŠta je brčkano? Jel' više voliš veverice i kaktuse ili kaktuse i veverice?![]()

Alo zbrčkana, šta te muči od rana jutra? Nisam, valjda ja?ни једно, ни друго
само и искључиво вукове![]()

Kakva dobra ideja za cveće!Dok Reefer sprema svadbarski kupus,Agi i Wukic aranziraju cvece
![]()
фала ти Ладице на вако шарено цфећенцеDok Reefer sprema svadbarski kupus,Agi i Wukic aranziraju cvece
![]()

одакле ти идеја да сам збрчканаAlo zbrčkana, šta te muči od rana jutra? Nisam, valjda ja?![]()
![]()

Kakve parice?фала ти Ладице на вако шарено цфећенце
а баш сам данаске купила `парице` и наравно, заборавела да купим неку дизајнирану саксију
ал шјутра сличкам да се знае![]()
Daел се спремате за Ускрс?!![]()

Kakve parice?

јоој сваке године потрошим паре на глупости

E dobro si mi rekla!Pogledajte prilog 913808
Kрасула, како је још називају, позитивно утиче на посао и привлачи енергију новца.
У неким азијским земљама се чак преноси са колена на колено, због својих позитивних дејстава.
https://cvecarstvo.com/2014/11/15/j...ng-shui-ili-krasula-biljka-koja-donosi-novac/
Ја се уверила, остала без посла када ми је свенула![]()
Иди на пијацу и тражи `парице`, код мене је 150 динџи....E dobro si mi rekla!
Prvom prilikom ću da kupim!
Jel mora u nekim specijalizovanim cvećarama ili su šire rasprostranjene?
Zec u uskršnjoj simbolici nema blage veze sa hrišćanstvomјоој сваке године потрошим паре на глупости
ал су ми се зекоње и пилићи баш феноменатлни![]()
Hvala WukiceИди на пијацу и тражи `парице`, код мене је 150 динџи....
саћу ти је слиЧкам да виш кака је лепотица
и наравно, не знам да ли пише на линку што ти горе дадох,
држати је са десне стране од улазних врата, да би новци долазили у кућу... није захтевна, залива се једном у 10так дана