- Poruka
- 15.545
Novi dan nove slike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нисам Гаврин ајварко јела, једем од моји из ЛесковацMoja preporuka je domaći Gavrin ajvar, i to baš cepkani, oooodličan!

опа цицилимицилиNovi dan nove slike.

Eh što imaš slovo "L" viška, ali hajde, nek' ti bude...Novi dan nove slike.

Punjeni patlidžan, sa mlevenim mesom (ili pečurkama, ako je pos') i nekim siretom preko, onako otopljenim u rerni.нисам Гаврин ајварко јела, једем од моји из Лесковац
пикантан, без конзерванса и остале кемије, добро упржен и љут
ајвар по нашки је овдашња цепкана папричка
млевен могу али само ако га ја спремим иначе ц,
јербо у исти турају плави патлиџан који баш и не љубим![]()

Znaš kako ja pravim patlidžan?Punjeni patlidžan, sa mlevenim mesom (ili pečurkama, ako je pos') i nekim siretom preko, onako otopljenim u rerni.![]()
njamiiiiPunjeni patlidžan, sa mlevenim mesom (ili pečurkama, ako je pos') i nekim siretom preko, onako otopljenim u rerni.![]()

ooo ja cu de udebeliti,kakve poslastice odmah ogladneh Agi!Znaš kako ja pravim patlidžan?
Izdinstam luk,paradajz i papriku, dodam ovčiji sir i bel luk,napunim polutke patlidžana, odozgo stavim pančetu i zapečem u rerni

i citala sam da su jako zdrave za kosti pa kad ostarimo necemo se zaliti kako nas kosti bole..ja njopam svaki dan...Kao shock zvake ali gumene bombone. Premocno. 20 din/kom
Pogledajte prilog 904843
Zato što želatin prirodni je dobar za hrskavicei citala sam da su jako zdrave za kosti pa kad ostarimo necemo se zaliti kako nas kosti bole..ja njopam svaki dan...

Dodži da te ubedim.доуброоо
саМо ја нисам љубитељ патлиџана![]()
горак ми је кад га ставим у устаDodži da te ubedim.![]()
PA nađi neki bolji komad, koji nije gorak, pa još ulepšan s mesići i povćići i sirići...горак ми је кад га ставим у уста![]()
Ja znam za onoga tarota što je najveći stručnjak astrologije i tih šoljica, na televizoru, jel' taj?@Agatha нешто размишљам,
Царица је најбоља карта у тароту или сам нешто побркала?!
нисам, но, рекох ти да ми горкоPA nađi neki bolji komad, koji nije gorak, pa još ulepšan s mesići i povćići i sirići...sva si nešto neiskusna.
најнJa znam za onoga tarota što je najveći stručnjak astrologije i tih šoljica, na televizoru, jel' taj?