Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
ахмImaš zanimljivu frizuru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ахмImaš zanimljivu frizuru.
Okupirana drzava.Па наравно да је погрешно, с обзиром да живимо у времену излога и на изволте, где је ту простор за маневар мозгом, па нема га
Елем, довољан ми је пример `моје генерације`, свашта почели ништа завршили, чист промашај, добро, не рачунам микросвет те
тзв `моје генерације`.... и шта би на карају, ништа, ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА!
Од свог овог полусвета који је тзв `моја генерација` направила, гадим се највише тог ПОНОСА НЕЗНАЊЕМ и како се `све може` и без дипломе
(да се разумемо, диплома није огледало памети али ако ништа друго, јесте она фамозна жеђ за знањем, која сада не постоји)....
и тако... УТАПАЊЕ У МАСИ БЕЗВОЉНОСТИ!
толико фала на пажњи
Sta je mesce, meso?паметница од месца![]()
кртина мићоSta je mesce, meso?

Neka hvala, neću u sns.Nije pogresno. Takav nam je dat sistem vrednosti. Pogresno je biti dobar posten uman i moralan.

Ono nabildovano gore slabije dole.Sta je mesce, meso?

Zato smo neki izašli iz prosečnosti.Па наравно да је погрешно, с обзиром да живимо у времену излога и на изволте, где је ту простор за маневар мозгом, па нема га
Елем, довољан ми је пример `моје генерације`, свашта почели ништа завршили, чист промашај, добро, не рачунам микросвет те
тзв `моје генерације`.... и шта би на карају, ништа, ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА!
Од свог овог полусвета који је тзв `моја генерација` направила, гадим се највише тог ПОНОСА НЕЗНАЊЕМ и како се `све може` и без дипломе
(да се разумемо, диплома није огледало памети али ако ништа друго, јесте она фамозна жеђ за знањем, која сада не постоји)....
и тако... УТАПАЊЕ У МАСИ БЕЗВОЉНОСТИ!
толико фала на пажњи

Ако туриш бриле, написала сам да се не рачуна микросветZato smo neki izašli iz prosečnosti.![]()
Kakav mikrosvet? Ja živim u svetu bez Pinka, farmi i sličnih rijalita. Ne osuđujem pre presude, izbegavam tv dnevnike, a daleko da sam usamljen. Meni super, samo da izbegavam ove politikante i pomenute sa lažnim diplomama. Ja sam na moju pošteno zarađenu ponosan.Ако туриш бриле, написала сам да се не рачуна микросвет![]()
Ma jok, nema.Баш ме занима каке бре везе сад СНС има с промајисањем и незнањем???!
бабе и жабе нису исто тј немо ама баш све да политизујеш

De si forki bemu misaKakav mikrosvet? Ja živim u svetu bez Pinka, farmi i sličnih rijalita. Ne osuđujem pre presude, izbegavam tv dnevnike, a daleko da sam usamljen.
Zar ne treba mi vas da gledamo kao meso...кртина мићо![]()
Ne razumem?De si forki bemu misa
Forki je pemzioner.Ne razumem?

Aaaaaaaa, pa to si morao na PP, gde jednu devojčicu za godine pitaš?Koliko je wuka starija od tebe?
15 godina ako se dobro secam.
A ti nisi bas mlad jel?

Ne brini, ako ne umeš, zovi kad ti dođe neka devojka da ti objasnim.Bemu misa stvarno sam premlad.
Kako da se uklopim u drustvo da povadim sve zube klestima i uzmem babine vestake?

Ja sve mislio da je matorirala nznm zastoAaaaaaaa, pa to si morao na PP, gde jednu devojčicu za godine pitaš?
Mlad sam ja, mlađa je wuka.![]()
Ma u najboljim godinama.Ja sve mislio da je matorirala nznm zasto

Нисам знала да је СНС на власти 40 година.Ma jok, nema.![]()
Месце ај ба буди добар толко колко си кртинаZar ne treba mi vas da gledamo kao meso...
Mnogo vi ocete od vase ravnopravnosti.