Caffe "Dizajn"

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па наравно да је погрешно, с обзиром да живимо у времену излога и на изволте, где је ту простор за маневар мозгом, па нема га :(
Елем, довољан ми је пример `моје генерације`, свашта почели ништа завршили, чист промашај, добро, не рачунам микросвет те
тзв `моје генерације`.... и шта би на карају, ништа, ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА!
Од свог овог полусвета који је тзв `моја генерација` направила, гадим се највише тог ПОНОСА НЕЗНАЊЕМ и како се `све може` и без дипломе
(да се разумемо, диплома није огледало памети али ако ништа друго, јесте она фамозна жеђ за знањем, која сада не постоји)....
и тако... УТАПАЊЕ У МАСИ БЕЗВОЉНОСТИ!
толико фала на пажњи
Okupirana drzava.

Treba napraviti pokret za masovno odglupljivanje sa radnim nazivom "Glavom o zid".

Па наравно да је погрешно, с обзиром да живимо у времену излога и на изволте, где је ту простор за маневар мозгом, па нема га :(
Елем, довољан ми је пример `моје генерације`, свашта почели ништа завршили, чист промашај, добро, не рачунам микросвет те
тзв `моје генерације`.... и шта би на карају, ништа, ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА!
Од свог овог полусвета који је тзв `моја генерација` направила, гадим се највише тог ПОНОСА НЕЗНАЊЕМ и како се `све може` и без дипломе
(да се разумемо, диплома није огледало памети али ако ништа друго, јесте она фамозна жеђ за знањем, која сада не постоји)....
и тако... УТАПАЊЕ У МАСИ БЕЗВОЉНОСТИ!
толико фала на пажњи
Zato smo neki izašli iz prosečnosti. :cool:

Ако туриш бриле, написала сам да се не рачуна микросвет :roll:
Kakav mikrosvet? Ja živim u svetu bez Pinka, farmi i sličnih rijalita. Ne osuđujem pre presude, izbegavam tv dnevnike, a daleko da sam usamljen. Meni super, samo da izbegavam ove politikante i pomenute sa lažnim diplomama. Ja sam na moju pošteno zarađenu ponosan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back