- Poruka
- 112.996
Mnogo su lepeНису, добила сам од оца Илариона
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo su lepeНису, добила сам од оца Илариона
Evo ja imam veoma ozbiljan izvor informacija. Ne msilim na naše iskustvo, već baš stručni izvor.Ma ko bi znao od nas ovde da ti kaze!
Ono sto pisu ljudi ili sa iskustvom primljene vakcine ili strucni, jeste da je kineska svakako najsigurnija u smislu sa najmanje nuspojava ali i sa laksim zarazavanjem posle revakcine. Samo je tada, navodno, simptomalogija dosta laksa.
Ma sve je to isplitizovano Wuko, planetarno, ne samo kod nas ili ovde na forumu.
Licno, glasam za rusku.
Podeli. Trebace i Wuki.Evo ja imam veoma ozbiljan izvor informacija. Ne msilim na naše iskustvo, već baš stručni izvor.
мени су баш бајковитеMnogo su lepe
Ja to radimА шта Дизајнира?!
жао ми што нико више не дизајнира накит![]()
Немој моилим теPodeli. Trebace i Wuki.![]()

Ma kako niko ne dizajnira? Imaš odličan smer u Tehnoartu na Zvezdari - Juvelir umetničkih predmeta.А шта Дизајнира?!
жао ми што нико више не дизајнира накит![]()
Istoма размишљам о русу и ја
ал реко да питам... и даље ни там ни вам сам![]()
Evo, Rifke i ja cemo ti olaksati, nista ne razmisljaj, samo nas poslusaj.Немој моилим те
у глави ми је сплачина ако опет будем читала ладно нећу ништа да примим
и ондак ћу да мерем
а нисам антиваксер![]()
полудраго камење?!
Jesteполудраго камење?!
мсм не личи ми на тебе да није, ал ај да питам
малко сам теткаста да сад кренем у школицуMa kako niko ne dizajnira? Imaš odličan smer u Tehnoartu na Zvezdari - Juvelir umetničkih predmeta.

Ne razmišljaj puno, zaista. Bilo koja vakcina je dobar izbor. Ruska i kineska su onako na prvi pogled najbezbednije, ali to je sve samo priča.ма размишљам о русу и ја
ал реко да питам... и даље ни там ни вам сам![]()
ма мораћу...Evo, Rifke i ja cemo ti olaksati, nista ne razmisljaj, samo nas poslusaj.![]()
радиш и са племенитим металима?Jeste
Obožavam ga
еве га јооопе

Neрадиш и са племенитим металима?
Ma da ti tetka kaže par reči Čiča Čiko

Vidi sneškošmišmiš?
Bio je nedavno u Lidlu set za takav rad, po povoljnoj ceni. Mini brusilica sa svim potrebnim dodacima.Ne
Mada bih volela sa srebrom
Numem ja s tim oštrim napravama što mogu povrede da izazovuBio je nedavno u Lidlu set za takav rad, po povoljnoj ceni. Mini brusilica sa svim potrebnim dodacima.
Onda teško sa plemenitim metalima.Numem ja s tim oštrim napravama što mogu povrede da izazovu

Ja se od svega iskasapimOnda teško sa plemenitim metalima.
Ja obožavam alat i volim da prčkam tako te fine stvari. Naročito sa drvetom.