Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakoto? Prvo red nasilja pa red ljubavi, zer ne ide tako?шоокнута сам![]()
море бит у твоје селоKakoto? Prvo red nasilja pa red ljubavi, zer ne ide tako?![]()
љубав и насиље у истој реченициIli kod vas žena ide prvo ljubav, posle krećete sa nasiljem?![]()
Ja nisam u selo, imamo samo dve opštine simenom grad, ostale su selo.море бит у твоје село
у моје ц и јоЦк![]()
немо то виRifke, sta si pio osim one kafe?!
Tek sad vidim da vi o meni.
Danas ništa osim Pepsi limete, majkemi. A znaš da inače ne pijem te brlje tako da...Rifke, sta si pio osim one kafe?!
лоше ти то ди си кад морате да се бијете да би сте се љубовисалиJa nisam u selo, imamo samo dve opštine simenom grad, ostale su selo.![]()
Ima neki koji se tako obuku.лоше ти то ди си кад морате да се бијете да би сте се љубовисали![]()
ма да то Ви с ПолитикеIma neki koji se tako obuku.
Ja sam na Politiki da zezam takve.ма да то Ви с Политике![]()
ођенак је уметност и лепо се понашајJa sam na Politiki da zezam takve.![]()
Ma gde ćeš lepše od mene?ођенак је уметност и лепо се понашај![]()
Он је фин чојк и културан, не пије ту твоју бућкуриш кахвуA jes' vidla onog mladog MrNoja, vidi da ga spominjemo a ne vidi poziv na kafu. Eh ova današnja deca.![]()
ЧикоMa gde ćeš lepše od mene?![]()
SmrekonanuRifke, sta si pio osim one kafe?!
Gde? Stvarno nisam video!A jes' vidla onog mladog MrNoja, vidi da ga spominjemo a ne vidi poziv na kafu. Eh ova današnja deca.![]()
I ovo je tacno. Te 'fensi' kafe jedino kad nema ove tradicionalne.Он је фин чојк и културан, не пије ту твоју бућкуриш кахву![]()
Budi ti opeezanGde? Stvarno nisam video!
ех шта ти је југ... чистокрвноI ovo je tacno. Te 'fensi' kafe jedino kad nema ove tradicionalne.
Boze Agi, pomeri se s mesta, i ja sam.Budi ti opeezan
Mož ti sipa nešto u kafu i posle te ....