- Poruka
- 201.303
Nema tu puno šta, jedino da se okrene da što pre iscuri višak tečnosti i da se osuši. Ako pravi probleme/prekida i zeza kod kuckanja, u servis.sas ozbiljno, možda naš Rif imam savet kako to sanirati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema tu puno šta, jedino da se okrene da što pre iscuri višak tečnosti i da se osuši. Ako pravi probleme/prekida i zeza kod kuckanja, u servis.sas ozbiljno, možda naš Rif imam savet kako to sanirati
Jel sa ražnja ili?Škotsko rundavo goveče
Preslatko!
Znam.Bolje pomozi ženi ako znaš kako!
kako da se odstrani lepljivost ako je u pitanj slatka kafa ko ja što pijemNema tu puno šta, jedino da se okrene da što pre iscuri višak tečnosti i da se osuši. Ako pravi probleme/prekida i zeza kod kuckanja, u servis.![]()
није шаума на жалостMožda nije da laptopa, možda je to tvoja Šauma?
ima i neki sprej za toније шаума на жалост
у питању је јака шербетуша
залепљена су ми слова и лупам толко да ме прсти болу
а неки пут куцка шта оће... тако да није до шауму![]()
ссамо акохолом свако словце понаособkako da se odstrani lepljivost ako je u pitanj slatka kafa ko ja što pijem
Uh, ako je ispod tastaure, mora da se otvara. Sve ono spolja, štapić za uši pa neki balg rastvor deterdženta u vodi, ali ne da curi, već samo dovoljno da pokupi to lepljivo.kako da se odstrani lepljivost ako je u pitanj slatka kafa ko ja što pijem
Kontakt sprej, ali za tehničke uređaje (na bazi benzina) ne onaj tipa WD 40 i slično.ima i neki sprej za to
Samo ne znam kako se zove
Ja je imam iz zamrzivača.одох ... спремам питу с јабуке .....
лепо вам послеподне![]()
lap top je u pitanjuUh, ako je ispod tastaure, mora da se otvara. Sve ono spolja, štapić za uši pa neki balg rastvor deterdženta u vodi, ali ne da curi, već samo dovoljno da pokupi to lepljivo.
Pa to sam prvo napisao, najbolje je da ide u servis. Ako je samo čišćenje, bez popravki, nije to strašno i skupo.lap top je u pitanju
On je zeznut za otvaranje
Običnu neintegrisanu tastaturu sam čak i ja umela da očistim baš tako, štapićima za uši
mislim da će Igor to da rešiPa to sam prvo napisao, najbolje je da ide u servis. Ako je samo čišćenje, bez popravki, nije to strašno i skupo.
verovatno, ne bi se Vuka zezala sa timeKo god, valjda je neko kome je to posao ili se dovoljno razume?![]()
zna ona više od toga ali to nije za svakogaZna tarot i pasulj i u šoljicu, ali ja nisam sujeveran.![]()
Meni je jedna kafa uništila tastaturu na laptopu. Morao sam drugu da uzmem, sve se to naravno završi u servisu.....i čišćenje, mislim da je cena oko 1200-1500 din za čišćenje laptopa...kako da se odstrani lepljivost ako je u pitanj slatka kafa ko ja što pijem
фала ви на едукацијиevo jedna prigodna pesmica na tu temu.....
Lako je meni zadirkivati kad sam se samo jednom cafe-nasukaoфала ви на едукацији
ваљда ће се покаже ко паметно![]()