- Poruka
- 115.165
Dobar dan devojke!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan devojke!![]()

imam i ja i pravu kuglu i ovu sa snegom
Jesli bacila olovo preko ramena, da razbiješ nesreću?Imala sam i sa bradenburškom kapijom al sam je razbila,slučajno naravno

ne baca se olovo preko ramena, ono služi za salivanje strave, baca se rastopljeno u ladnu vodu i po obliku tumači šta je uzrok straveJesli bacila olovo preko ramena, da razbiješ nesreću?![]()

tu nema lekaA ako neko hoće da izbegne baksuza od žene/muža/devojke ili dečka?![]()
Znači ko se zezn'o, zezn'o se?tu nema leka

Postoji rešenje u vidu sekirčeta al nije zdravo za dušu i teloZnači ko se zezn'o, zezn'o se?![]()
To nisu verovanja već sujeverja. Molim da se upotrebljavaju pravi izrazi, hvala.Verovanja za Penate i ogledalo potiču iz starog Rima

to jeste verovanjeTo nisu verovanja već sujeverja. Molim da se upotrebljavaju pravi izrazi, hvala.![]()
To je sujeverje, sviđalo se tebi ili ne.to jeste verovanje
Svet je postojao i pre monoteizma
Sviđalo se to tebi ili ne

nisam ti ja Zvezdica da ubeđujem i teram ljude da misle ko jaTo je sujeverje, sviđalo se tebi ili ne.![]()
mudro zboriš mila Nina!ne vredi ti Rifke da se ritaš, Agi bolje zna
Zna tarot i pasulj i u šoljicu, ali ja nisam sujeveran.ne vredi ti Rifke da se ritaš, Agi bolje zna

niko te ne tera da budešZna tarot i pasulj i u šoljicu, ali ja nisam sujeveran.![]()

jel si siguran?Razbijeno ogledalo je tipičan primer sujeverja. Možete ti i Nina do sutra da bacate čini, ne veri. Otporan sam na veštičaranje, malo manje na lepe žene, pa menjajte taktiku.![]()

znam za obrnuto!значи дошло дотле да кад *еснеш *ганкицу/ција немаш седам година среће
и то буде празноверје
ооолебемехкани![]()
Pa šta sad, da se mažem imalinom kako bih ti nešto dokazao?значи дошло дотле да кад *еснеш *ганкицу/ција немаш седам година среће
и то буде празноверје
ооолебемехкани![]()