Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па доброPa dobro, to će da ti bude tehnološki šok, ovde je sve moderno i super.![]()
legerdarni NBG na koji je jako ponosan ko da mu je deda sagradioна које си море?!
(бејах убеђена да си на нбгд или земун)
ма то сам ја љубоморна што немам
ај ба ко мене па свата здраво за готово
Pa sad, nije da se nije ovde spavalo...па добро
ми паори то видимо ка спавкаонице
све нам то ко једна зграда![]()
а градио га мој отацlegerdarni NBG na koji je jako ponosan ko da mu je deda sagradio
несвиЏами сеPa sad, nije da se nije ovde spavalo...
Ali ipak, dve reke, toliko parkova i zelenila, široki bulevari, to je jedinstveno.![]()
Maska mi je najdraža ( u tvom bivšem komšiluku) jer imaju i divnu baštuнисам била у Масци али у Клубу јесам и тамо ми је баш лепа атмосфера
Zato što ga ne znaš dobro, a toliki je da se svaki kraj razlikuje. Imaš soliterčine od po par stitian stanova, ali i male zgrade sa 5 ili 10 stanova. Što se tiče života u stanu, nema premca, kuće su nešto drugo.несвиЏами се
штазнамуташтајетута![]()
Ja volim ove moje kafiće koji imaju reku sa tri strane, a iz tebe zelenilo. Piješ piće a oko tebe labudovi, patke i razne druge ptice. Lepota.Maska mi je najdraža ( u tvom bivšem komšiluku) jer imaju i divnu baštu
![]()
Moja omiljena fontana sa Budom
![]()
Da, ali uglavnom deo uz Dunav. Uh, koliko sam samo večera pojeo u Širokoj stazi.Ja volem Munze Konza
nisam odavno bila a isla sam cesto ..sada sam se zabunarila u PriciMaska mi je najdraža ( u tvom bivšem komšiluku) jer imaju i divnu baštu
![]()
Moja omiljena fontana sa Budom
![]()
meni je šetnja za živce i napaćenu dušu od Munzea do Ušća pored rekeDa, ali uglavnom deo uz Dunav. Uh, koliko sam samo večera pojeo u Širokoj stazi.![]()
митооооJa volem Munze Konza
JA u poslednje vreme često obitavam u jednom lepom malom kafiću na Dorćolu. DObar ambijent, uvek super ekipa finih ljudi.Баш је интересантна Маска ... морам то да видим подитно!
мада ми се никако не свиђа онај Бохобар... имам утисак да је све под морање...
волем кад амбијент у складу са ај да речем ипак дизајном простора![]()
to mi je omiljeno mesto da izađem sa drugaricamanisam odavno bila a isla sam cesto ..sada sam se zabunarila u Prici
Da li si bila u Širokoj stazi,. to je baš tu negde?митоооо
поготову део око Гардоша
вероватно што сам и ја диносаурус![]()
i Rifke je, samo je detinjastмитоооо
поготову део око Гардоша
вероватно што сам и ја диносаурус![]()
само немо да напишеш који јер ме Дорчол скоро неће виђетJA u poslednje vreme često obitavam u jednom lepom malom kafiću na Dorćolu. DObar ambijent, uvek super ekipa finih ljudi.
Uhvatio me pubertet, šta ću?i Rifke je, samo je detinjast
Zašto? Evo ja baš sad idem u avto pa pravo tamo u ilegali?само немо да напишеш који јер ме Дорчол скоро неће виђет![]()
Ma neće Rifke, dobar je on, igra se!само немо да напишеш који јер ме Дорчол скоро неће виђет![]()