- Poruka
- 131.190
I ti si emigrirala sa Književnosti? xD![]()
Mislim da cu prespavati u Caffe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si emigrirala sa Književnosti? xD![]()
Mislim da cu prespavati u Caffe
Lepše je crtati nego pisati.I ti si emigrirala sa Književnosti? xD
I ti si emigrirala sa Književnosti? xD
Znaš da sam nikakav moderator. xDОдавно ниси изнео неку храну....требамо некад презалогајити![]()
Znam to odlično.Žnaš da volim hranu![]()
Evo ja ću da počnem jedan komentar... nova Ledena Bananica. Dizajn prilično dobar za takvu ambalažu, ukus, pa očekivao sam više, ali je dobro. Ja volim kad je ukus malo jača, pa sam se nadao jačoj menti, ali je ovde prilično ubalžena. Recimo solidnih 7/10.Одавно ниси изнео неку храну....требамо некад презалогајити![]()
Nisam probala, jer nisam srela još kod nas, ali cu obavezno kad na nađemEvo ja ću da počnem jedan komentar... nova Ledena Bananica. Dizajn prilično dobar za takvu ambalažu, ukus, pa očekivao sam više, ali je dobro. Ja volim kad je ukus malo jača, pa sam se nadao jačoj menti, ali je ovde prilično ubalžena. Recimo solidnih 7/10.
Afer Eight uvek, jesi li probala Lidl verziju? Dosta povoljnije, a razlika prilično mala.Nisam probala, jer nisam srela još kod nas, ali cu obavezno kad na nađem
A ako voliš čokolade sa mentolom meni su ovo definitivno naj...i baš se jače oseti mentol
Pogledajte prilog 874467
Нема Лидл код насAfer Eight uvek, jesi li probala Lidl verziju? Dosta povoljnije, a razlika prilično mala.
I ja volim ove.Nisam probala, jer nisam srela još kod nas, ali cu obavezno kad na nađem
A ako voliš čokolade sa mentolom meni su ovo definitivno naj...i baš se jače oseti mentol
Pogledajte prilog 874467
ja u podrumu.Ja na splavu u najlepšem društvu.![]()
Ako je vinski, podržavam!ja u podrumu.