- Poruka
- 200.936
Onad kroz Grdeličku klisuru gde im se stalno brdo odvaljuje.kog auto puta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onad kroz Grdeličku klisuru gde im se stalno brdo odvaljuje.kog auto puta?
Dizajnirani raspored i protokol.Ma jok, imamo mi uigranu šemu, prvo Stari hrast doručak i kafa, pa onda Predejane i završimo na Dojranskom jezeru na spavanju. U povratku zavisi, ako idemo direkt, onda prvo stajanje Predejane. Ali ako spavamo, onda Solun par dana.
Znam za par odličnih kafana sa jagnjetinom u Mk, ali tu samo prozujim. Ranije smo svraćali u Skoplje do prijatelja par dana, ali poslednjih godina i to samo prozujim.
Koje, budi precizna?znam sada... a gde su vam devojke?
Sta? Zar to nije tvoj... domacinski deo organizacije?znam sada... a gde su vam devojke?
Znaš kako, u manjini sam... moramo prvo u Stari hrast na "seljačku kajganu" koja je vrh. Pa na tu kafu u Predejane, a kad dođemo u Dojran, čeka me hladan Zlaten Dab. Imaju i odličnu klopu makedonci.Dizajnirani raspored i protokol.![]()
Ma ok druze, imate proverenu semu.Znaš kako, u manjini sam... moramo prvo u Stari hrast na "seljačku kajganu" koja je vrh. Pa na tu kafu u Predejane, a kad dođemo u Dojran, čeka me hladan Zlaten Dab. Imaju i odličnu klopu makedonci.![]()
Istinske i dobre kafane.o čem čavrljate, m ?!
Ne pijem dok vozim, rakije tek uopšte ne pijem. A klopa mi nije toliko bitna, više tako neka kajgana ili ćevapi, pa put pod noge.Ma ok druze, imate proverenu semu.
Ova o kojoj pricam je od iskljucenja kod Vladicinog Hana, nekih do 3 km ka Surdulici.
Klopa je stvaaarno fenomenalna. I domace rakije.
E, jbg, nemaju pivo od 0.25.![]()
Mism, u kafani neces da vozis.Ne pijem dok vozim, rakije tek uopšte ne pijem. A klopa mi nije toliko bitna, više tako neka kajgana ili ćevapi, pa put pod noge.![]()
I za zeludac i nervni sistem.znači curice su u šetnji
a vi čivijašite o kafanama, m
ako dobro je to za želudac ako ič drugo :smeškamse:
auhI za zeludac i nervni sistem.![]()
Hvala Wuka,uvek pravu stvar na pravo mestodobro veče u Caffe :nerademismešci:
Lose sroceno. Domace rakije dobre za nervni sistem.auh
tam li se kriješ od devojku
msm čim je za nervni sustav![]()
ih8 pa kad dja grešim, mLose sroceno. Domace rakije dobre za nervni sistem.
Mada, sa druge strane, nisi pogresila.![]()
evo ga...Ma ok druze, imate proverenu semu.
Ova o kojoj pricam je od iskljucenja kod Vladicinog Hana, nekih do 3 km ka Surdulici.
Klopa je stvaaarno fenomenalna. I domace rakije.
E, jbg, nemaju pivo od 0.25.![]()
zašto ovoj OK ne radi?!Baš je lepo kad čavrljaš u kafani i onda fletenuješ PSD fajl i zatvoriš ga.![]()
![]()
To je nevazno. Bitno da radi osmica.zašto ovoj OK ne radi?!![]()
Izvolte?zašto ovoj OK ne radi?!![]()
full printTo je nevazno. Bitno da radi osmica.![]()