Moze i uz zalogajcice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jutric! Hvala sto ste me ti i Lori menjale....Jutroo...I nije, ali neka....
Neee mlekica u kafu....Sa mleicom ko voli...
![]()
Pa i nismo se baš pretrgle...jutric! Hvala sto ste me ti i Lori menjale....![]()
Neee mlekica u kafu....
Hvala i mi tebiГастроентеролози би полудели да виде ту комбинацију.
Мада мора се признати да је укусно.
Добар дан свима. Срећан рад желим.
![]()
Dobro jutro.
Doče uđi slobodno, nemoj da se smejuljiš iz mraka. Evo, naručiću za tebe vinjak.![]()
Doc (tamo kod nas
Hvala ljupka ameliČestitke i od mene na novom podforumu i novom caffeu. Puno sreće i uspeha u radu vam želim!
![]()
Doc (tamo kod nas) samo njakvi tuče.
Ja nikako ne volim te žestine za ispred podruma pića, ali zato neko fino i dobro crno vino uvek.![]()
stvar ukusa proizvodjaca,narucioca...Nego, evo malo dizajna i agencijskog razmišljanja... zašto su stavili ovo nedoraslo i nezavijeno dete pored vinjaka? Priličan promašaj u izboru fotografije. Čak joj ni po koloritu nije tu mesto, previše konkuriše proizvodu.
Ha ha ha ozbiljno,da kako...Јаој која реклама. Не везе, ал зато вињак шије.Јел озвиљно ово или је мим?
E to je jedna od mana rada u agenciji, što svi uvek dozvoljavaju kupcu da diktira, umesto da insistiraju na kvalitetu svog rada. Uvek mi je to smetalo.stvar ukusa proizvodjaca,narucioca...
Ja sam za ovako nešto, recimo:![]()
Provereno haj....Samo da mi dodje @Proka,cudotvorni kuvarsa ponekom njegovom specijom...
Necemo ih kritikovati..iz iskustva znas da na kraju pecat stavlja narucioc...E to je jedna od mana rada u agenciji, što svi uvek dozvoljavaju kupcu da diktira, umesto da insistiraju na kvalitetu svog rada. Uvek mi je to smetalo.
Na žalost, ali to je do nekih akaunt i klajent servis direktora i sličnih u sistemu. Umesto da im lepo kažu - vi ste nas angažovali jer mi znamo, mi smo stručni. Mi stojimo iza ove ideje.Necemo ih kritikovati..iz iskustva znas da na kraju pecat stavlja narucioc...