Caffe "Dizajn"

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok, imamo mi uigranu šemu, prvo Stari hrast doručak i kafa, pa onda Predejane i završimo na Dojranskom jezeru na spavanju. U povratku zavisi, ako idemo direkt, onda prvo stajanje Predejane. Ali ako spavamo, onda Solun par dana. :heart:
Znam za par odličnih kafana sa jagnjetinom u Mk, ali tu samo prozujim. Ranije smo svraćali u Skoplje do prijatelja par dana, ali poslednjih godina i to samo prozujim.
Dizajnirani raspored i protokol. :lol:

Znaš kako, u manjini sam... moramo prvo u Stari hrast na "seljačku kajganu" koja je vrh. Pa na tu kafu u Predejane, a kad dođemo u Dojran, čeka me hladan Zlaten Dab. Imaju i odličnu klopu makedonci. :mrgreen:
Ma ok druze, imate proverenu semu. ;)
Ova o kojoj pricam je od iskljucenja kod Vladicinog Hana, nekih do 3 km ka Surdulici.
Klopa je stvaaarno fenomenalna. I domace rakije.
E, jbg, nemaju pivo od 0.25. :mrgreen:

Ova o kojoj pricam je od iskljucenja kod Vladicinog Hana, nekih do 3 km ka Surdulici.
Ne pijem dok vozim, rakije tek uopšte ne pijem. A klopa mi nije toliko bitna, više tako neka kajgana ili ćevapi, pa put pod noge. ;)

evo ga...
460000147_1l.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back