- Poruka
- 70.997
ne navikavaj se na moju pojavu...lepo mi tako izgubljenojDe ste, Lori, Vlad, ne viđam vas od kad ste otišle u emigraciju. xD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne navikavaj se na moju pojavu...lepo mi tako izgubljenojDe ste, Lori, Vlad, ne viđam vas od kad ste otišle u emigraciju. xD
Onda je šteta što ne pravite... pardon, dizajnirate bar malo vina. Ali i ovako, za ishranu je super.Znaš kako...nije vinograd, a nije baš ni na ulazu...ali ima ga dovoljno ..
Ja sam zadovoljna.
Eto, a mislio sam da je u emigraciji teško.ne navikavaj se na moju pojavu...lepo mi tako izgubljenoj![]()
I ja...al ok je...ne bunim se...uvek mi drago tu i tamo da vidim ponovo drage ljudeEto, a mislio sam da je u emigraciji teško.![]()
Koji će mi vino?Onda je šteta što ne pravite... pardon, dizajnirate bar malo vina. Ali i ovako, za ishranu je super.![]()
Da li si spremila dovoljno semena za baštu? El jedva čekaš da se time baviš?I ja...al ok je...ne bunim se...uvek mi drago tu i tamo da vidim ponovo drage ljude![]()
daaaa ohhhhhhhh daaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaDa li si spremila dovoljno semena za baštu? El jedva čekaš da se time baviš?
Ja sam ti ječmeni čovek.Dobro je da se olešiš...a i ide uz meso
![]()
da uz meso...slazem seDobro je da se olešiš...a i ide uz meso
![]()
Boje se da ce se navuci.Onda je šteta što ne pravite... pardon, dizajnirate bar malo vina. Ali i ovako, za ishranu je super.![]()
Počeo vrbopuc, da ne kažem nešto drugo.daaaa ohhhhhhhh daaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
daaaa ohhhhhhhh daaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
E kad se sad nisam šlogirao....Ja sam ti ječmeni čovek.
Zašto FORTEŽE?E kad se sad nisam šlogirao....![]()
Ja mislio ti krvav biftek preferiraš a ti na 'lebu stanešZašto FORTEŽE?
Nije samo lebac od ječma....Ja mislio ti krvav biftek preferiraš a ti na 'lebu staneš![]()
Nije samo lebac od ječma....
Nije samo biftek krvav.....
Taman sam htela pajser da vadim...
tek sad skontao
Evo izvinjavam se javno...![]()