Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Ode rucak...može desert ako hočešKako sendvuci kad rece da si zakacila id rucka?!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ode rucak...može desert ako hočešKako sendvuci kad rece da si zakacila id rucka?!![]()
Aj, daj sta das.Ode rucak...može desert ako hočeš
Strasno!
Makaze za rezanje...treba lozu da orežemo...i kupine i maline ...i još ponešto.sta se deli?
Kosu?Makaze za rezanje...treba lozu da orežemo...i kupine i maline ...i još ponešto.
Nemoj me zezati da se kupine i maline orezujuMakaze za rezanje...treba lozu da orežemo...i kupine i maline ...i još ponešto.
Očeš nečeš, mogu i sama da završimStrasno!![]()
Pojedi. Bar neka se neko zasladi.Očeš nečeš, mogu i sama da završim![]()
Naravno.Nemoj me zezati da se kupine i maline orezujuOzbiljno???
Odsečeš onaj gornji deo , i sve što vidiš da je suvo ...Naravno.
Ne zezam....
I prorodi za 6 godina.Odsečeš onaj gornji deo , i sve što vidiš da je suvo ...
Malo prorediš , oblikuješ...
A baš.Ja uvek orežem u proleće , tj sada...A kuvam sokove od kupina i malina kada rode...I prorodi za 6 godina.
Lozu, koja sorta?Makaze za rezanje...treba lozu da orežemo...i kupine i maline ...i još ponešto.
Čim se pojavim mora da bude veselo.Veselo ovde od pocetka![]()
Ne zna ni Vlad sve..ali ono što uvek radim..Vlad zna...pogledacu ove moje sutra...sta bih ja bez mog Kornija...
Nemam pojma..Sitno crno slatko...za sok odlično....Lozu, koja sorta?![]()
Pa ti ostavi onda..Neka bude sada zeleni tunel...Ja na kraju orezah samo lozu koja nije ono u tunelu....nekako se ne usudjujem mnogo da je diram posto me zelenilo vise zanima ove godine od grozdja....no...mozda budem...malo samo...![]()
Ja se ponadao da je nešto u većoj količini, za vino. Verovatno nešto ispred ulaza u kuću?Nemam pojma..Sitno crno slatko...za sok odlično....
Znaš kako...nije vinograd, a nije baš ni na ulazu...ali ima ga dovoljno ..Ja se ponadao da je nešto u većoj količini, za vino. Verovatno nešto ispred ulaza u kuću?