- Poruka
- 131.190
Neka je sa srećom otvaranje novog foruma i kafane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakako,prici nikad kraja a picence da zagreje diskusiju uz uvek sveze mezePozdrav za sve u ovoj kafani i nadam se da će više da se piše o dizajnu i primenjenoj umetnosti a manje da se lome čaše.![]()
Hvala drug,ali tvoje Kafance je ipak nedostiznoNeka je sa srećom otvaranje novog foruma i kafane.
Hvala Mika,zelimo da se osecas prijatno u anbijentu naseg caffe-aDobro veče u novoj kafani
Nemoj tako. Jeste Bau...Hvala drug,ali tvoje Kafance je ipak nedostizno![]()
Ima jedna kafanica... ne bih da reklamiram.Hvala drug,ali tvoje Kafance je ipak nedostizno![]()
Opa, još jedan od "nas"? Otkud ti među nama finim i kulturnim ljudima?Nemoj tako. Jeste Bau...recimo, dobar domacin tamo (jao, ako vidi...), ali i gosti cine dobru kafanu.
E da, neka bude veselo i kvalitetno!![]()
Pala je noc pa je mozda namerno omasio vrata one Kafanice,neimenovaneOpa, još jedan od "nas"? Otkud ti među nama finim i kulturnim ljudima?![]()
Valjda je red da se i ja uljudim i prosvetim.Opa, još jedan od "nas"? Otkud ti među nama finim i kulturnim ljudima?![]()
Lepa vestDa objasnim, Mr No je moj drugar iz te najbolje kafane na forumu.![]()
SaglasnaValjda je red da se i ja uljudim i prosvetim.A u onoj kafani cu biti kulturan.
Mozda ovde i preuredim nesto.![]()
Da objasnim, Mr No je moj drugar iz te najbolje kafane na forumu.![]()
Pa sad, razumem te. Ni ja nisam odusevljen sto mi je drugar.Lepa vest![]()
Da se ne zabrojis?Samo te posmatram sa tim kisićima... i beležim.![]()
Da Primenjenu Akademiju. Radim svoj posao.A ne znam gde si to ovde video? No tako je..@Lada ako sam dobro razumeo iz jedne teme odavde, ti si završila srednju dizajnersku? Još nešto posle toga? Da li se baviš dizajnom ili nekom drugom primenjenom?
Hvala LadaHvala Mika,zelimo da se osecas prijatno u anbijentu naseg caffe-a
Naravno. Nikad ne gresim.Da Primenjenu Akademiju. Radim svoj posao.A ne znam gde si to ovde video? No tako je..![]()
Sjajno!Da Primenjenu Akademiju. Radim svoj posao.A ne znam gde si to ovde video? No tako je..![]()
A kad si nam došao u Onu kafanu? To ti nije greška?Naravno. Nikad ne gresim.![]()