- Poruka
- 201.020
Nego, drugari dizajneri/ke kako stojite sa poslom, jeste li u nekim agencijama, studijima ili frilensujete? Možda je neko predavač u školi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snalazim se malo sa Word artom.Nego, imaš li ti kakvo umetničko iskustvo osim čitanja Mister NO, Kapetana Mikija i Komandanta Marka? Jesi li bar dobacio da Strip Art-a ako već nisi do Stripoteke?![]()
sto ovde su samo dizajneri?
JAŠTA!Nego, drugari dizajneri/ke kako stojite sa poslom, jeste li u nekim agencijama, studijima ili frilensujete? Možda je neko predavač u školi?
U Agenciji...Nego, drugari dizajneri/ke kako stojite sa poslom, jeste li u nekim agencijama, studijima ili frilensujete? Možda je neko predavač u školi?
Valjda i ostali primenjeni umetnici, nego da ne pišem ceo taj naziv... moja greška, priznajem.sto ovde su samo dizajneri?
Štatije to?Snalazim se malo sa Word artom.![]()
To se malo postidele od mene, kao novog gosta.Ma da, eno sve sevaju butkice od kad si došao.(to je tamo neka interna fora)
ma ne..slucajno arhitekta i dizajner ,ali gosti su bitni,da su zadovoljni...sto ovde su samo dizajneri?
Ja sam se toga rešio, Bogu hvala. Ne znam šta bi morali da mi ponude da se vratim u takav jedan sistem.U Agenciji...
Za pocetak je sasvim dovoljan fin ambijent.Vazno da se uvek kreece na bolje
Ne necu,ne brini...neka posebna zelja za goste u cosku?
![]()
I što više finih koleginica... nago kad smo kod toga, aj' ti sad lepo u Onu drugu kafanu.Za pocetak je sasvim dovoljan fin ambijent.![]()
Znam da vam je omiljena S.K. ali i ovde ste rado vidjeni gosti..ja sam apoliticna tako da tamo ne zalazimTo se malo postidele od mene, kao novog gosta.![]()
Dobro.I što više finih koleginica... nago kad smo kod toga, aj' ti sad lepo u Onu drugu kafanu.![]()
zavisi kakva je,kakvi zadaci..ali obzirom na razlicitosti ukusa ..razumem..Ja sam se toga rešio, Bogu hvala. Ne znam šta bi morali da mi ponude da se vratim u takav jedan sistem.
Mislim, OK je to kad imaš 20, eventualno 30 godina, već posle toga počinje da steže i smara. Ber mene.
Pametno, ali da znaš da u kafani ima jedan broj odličnih forumaša/ica koji skoro ništa ne pišu na temama. Dovoljno im je što znaju gde je dobra ekipa.Znam da vam je omiljena S.K. ali i ovde ste rado vidjeni gosti..ja sam apoliticna tako da tamo ne zalazim![]()
Dodjite nam opet...Dobro.![]()
Najkafane su one gde se prijatno osetis. Ne mora biti jedna.Znam da vam je omiljena S.K. ali i ovde ste rado vidjeni gosti..ja sam apoliticna tako da tamo ne zalazim![]()
Mogu ja da budem fikus?Kafana nije kafana bez fikus u ćošku![]()
Kako opet? Pa Ona kafana je preko puta.Dodjite nam opet...![]()
Prošao sam ja kroz nekih 5-6 agencija, bio u malima, pa u ogromnim... svuda radiš za drugog, svuda isti domaći klijenti (čak i kad je strana kompanija), uvek isti nepotrebni problemi, iste priče... puno sam vremena proveo u takvom radu, sad uživam u slobodi u radu.zavisi kakva je,kakvi zadaci..ali obzirom na razlicitosti ukusa ..razumem..![]()
A mene što ti pomažem nećeš da pomeneš.JAŠTA!
Eno , dizajniram trenutno neke muzičke projekte u ppudufuu...
Muzika....
vise volim da si Bau..ali mozes izbor je tvoj...bolji pogled na desavanjaMogu ja da budem fikus?![]()
Ito jelepo,sam svoj gazda...Prošao sam ja kroz nekih 5-6 agencija, bio u malima, pa u ogromnim... svuda radiš za drugog, svuda isti domaći klijenti (čak i kad je strana kompanija), uvek isti nepotrebni problemi, iste priče... puno sam vremena proveo u takvom radu, sad uživam u slobodi u radu.
Stao sa nabrajanjem?Ja sam se toga rešio, Bogu hvala. Ne znam šta bi morali da mi ponude da se vratim u takav jedan sistem.
Mislim, OK je to kad imaš 20, eventualno 30 godina, već posle toga počinje da steže i smara. Ber mene.
Jeste, daleko je lepše, ali ima i problema, ovaj trenutni sa porezima. Ali i to će da se reši, pa idemo dalje. Naravno, ne može svako da radi na ovaj način, moraš da budeš kompletan i da znaš sve potrebno da radiš, da budeš dovoljno brz i veoma precizan. Neće stranci da rade sa tobom ako brljaviš. Meni sve to odgovara.vise volim da si Bau..ali mozes izbor je tvoj...bolji pogled na desavanja
Ito jelepo,sam svoj gazda...