Caffe Atelje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On je već otišao na spavanje :manikir:
Ček bree da završim sendvič, da se ne baca..:lol:
Nikako sebe prepoznati zašto visim na likovnoj umetnosti, a ono Dali, slaninica i to..:lol:
Uvek se istina pokaže koliko god je potiskivali i skrivali ..:lol:
@Poli46 mislim da je red da mi se dodeli viši, mislim najviši status na ovoj umetnosti, zbog ove spoznaje svih nas..:lol:
@Neprilagođena ja ovo ne zaboravljam, veliki kredit imaš kod mene..:lol:

Ni ja nisam mogao. Kada sam pet meseci spavao dva i po sata dnevno shvatih da sve životinje spavaju duže od mene. Spavao sam u koraku, dok pišem, radim i mnogim drugim situacijama. Ali opet moja škola je blaga bila kroz šta su mnogi drugi ljudi prošli. Tako da su to samo životne okolnosti ništa više.:)
Još bolje ako niste imali potrebe da rano ležete, ja taj luksuz imam samo vikendom..:)

Ček bree da završim sendvič, da se ne baca..:lol:
Nikako sebe prepoznati zašto visim na likovnoj umetnosti, a ono Dali, slaninica i to..:lol:
Uvek se istina pokaže koliko god je potiskivali i skrivali ..:lol:
@Poli46 mislim da je red da mi se dodeli viši, mislim najviši status na ovoj umetnosti, zbog ove spoznaje svih nas..:lol:
@Neprilagođena ja ovo ne zaboravljam, veliki kredit imaš kod mene..:lol:
Dobijaš status višeg stručnog savetnika za Dalija :rtfm:
Zapljunuto!:respekt:

Dobiješ još Fantazy,Strip i Karikaturu..(koju si zapostavio načisto)..
ne mogu više da ti dam..Da i glavni poslužitelj u Kafančetu. :zkez:
Ovo sam imao i dok nisam bio "poseban", tako da mi ništa novo nisi ponudila, i ovaj dragi kamen mene pokušala da zadržiš u ovim okvirima, pazi ceo svet mi je sada mali..:lol:, izvini i oprosti ali slava čuda čini..:lol:
Ali imam ja dušu i srce pa predlažem da se nađemo na pola puta..:D
Predlažem da otvorimo novu temu a to je :"Slaninica kroz likovna stvaranja", pa možda i uspe ova tema..:lol:
Šta kažeš:D

Ovo sam imao i dok nisam bio "poseban", tako da mi ništa novo nisi ponudila, i ovaj dragi kamen mene pokušala da zadržiš u ovim okvirima, pazi ceo svet mi je sada mali..:lol:, izvini i oprosti ali slava čuda čini..:lol:
Ali imam ja dušu i srce pa predlažem da se nađemo na pola puta..:D
Predlažem da otvorimo novu temu a to je :"Slaninica kroz likovna stvaranja", pa možda i uspe ova tema..:lol:
Šta kažeš:D
Razmisliću samo o naslovu..ali biće sigurno i slaninice :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back