Nepripadajući
Aktivan član
- Poruka
- 1.844
Nisam ni znao da smo Dali i ja toliko slični..Ako ,ako i Dali je svuda stavljao slaninicu.
, gotovo isti..
Hvala ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni znao da smo Dali i ja toliko slični..Ako ,ako i Dali je svuda stavljao slaninicu.
, gotovo isti..
Salvador RenoNisam ni znao da smo Dali i ja toliko slični.., gotovo isti..
Hvala ti.![]()

On je već otišao na spavanjeSalvador Reno![]()

Ček bree da završim sendvič, da se ne baca..On je već otišao na spavanje![]()

Ne mogu da spoznam taj osećajOn je već otišao na spavanje![]()

Dobijaš status višeg stručnog savetnika za DalijaČek bree da završim sendvič, da se ne baca..
Nikako sebe prepoznati zašto visim na likovnoj umetnosti, a ono Dali, slaninica i to..
Uvek se istina pokaže koliko god je potiskivali i skrivali ..
@Poli46 mislim da je red da mi se dodeli viši, mislim najviši status na ovoj umetnosti, zbog ove spoznaje svih nas..
@Neprilagođena ja ovo ne zaboravljam, veliki kredit imaš kod mene..![]()

Znaš @Poli46 ne možeš sada sa mnom tako da pričaš, ipak sam ja sada neko..Dobijaš status višeg stručnog savetnika za Dalija
Zapljunuto!![]()

Dobiješ još Fantazy,Strip i Karikaturu..(koju si zapostavio načisto)..Znaš @Poli46 ne možeš sada sa mnom tako da pričaš, ipak sam ja sada neko..
Ponudi više tezgi, ali primerenih mojoj malenkosti, pa ću da se možda opredelim za nešto..![]()

Ovo sam imao i dok nisam bio "poseban", tako da mi ništa novo nisi ponudila, i ovaj dragi kamen mene pokušala da zadržiš u ovim okvirima, pazi ceo svet mi je sada mali..Dobiješ još Fantazy,Strip i Karikaturu..(koju si zapostavio načisto)..
ne mogu više da ti dam..Da i glavni poslužitelj u Kafančetu.![]()
, izvini i oprosti ali slava čuda čini..

Razmisliću samo o naslovu..ali biće sigurno i slaniniceOvo sam imao i dok nisam bio "poseban", tako da mi ništa novo nisi ponudila, i ovaj dragi kamen mene pokušala da zadržiš u ovim okvirima, pazi ceo svet mi je sada mali.., izvini i oprosti ali slava čuda čini..
Ali imam ja dušu i srce pa predlažem da se nađemo na pola puta..
Predlažem da otvorimo novu temu a to je :"Slaninica kroz likovna stvaranja", pa možda i uspe ova tema..
Šta kažeš![]()

Kako to tek sada svraćaš u kafanče..Dobro veče.![]()

Pa jesam , bila sam zauzeta ..Kako to tek sada svraćaš u kafanče..
Samo mi reci da si imala važnijeg posla nego da sediš u kafanici pa da ti još i poverujem..![]()
Rekoh da ti verujem..Pa jesam , bila sam zauzeta ..