Caffe Atelje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutro.

IMG_20210319_155007804.jpg

Aha. Svaki link koji ide na tiktok nije pozeljan.
Jel to vazi samo za linkove ili vazi i za downloadovane materijale. Verovatno da video ne moze ni da se uploaduje.
Možeš video zapise da postaviš u sklopu posta,
kao što kaže Poli, na odgovarajućoj temi.
Ovo je Forum Likovna umetnost, samim tim
Slike su glavni sadržaj posta , naravno i odgovarajući tekst .

Ako je dowload može ,ali na odgovarajućoj temi i odgovarajućeg sadržaja.
Uglavnom slike,ovde ili na temi koja odgovara sadržaju.
problem 1 - tik tok

Bice da se desavaju dve stvari sa istog linka. Ja kad otvorim link koji sam naveo, direktno gledam animirani sadrzaj. A bice da kad se isti taj link otvori kod nekog ko nema tiktok dobije poziv da se prijavi. Time ispadne da sam ja prizivao da se prijave.

problem 2 - digitalni art

prilog je digitalni art na malo drugaciji nacin, moguce je da ne gadja temu jer dve teme koje sam nasao za digitalni art su bile zatvorene, pa sam gadjao najblizu koju sam nasao. Ocigledno da nisam pogodio blizinu.

Ono sto sam mislio da ce biti interesatno da se vidi ocigledno nije odgovnarajuce pa cu ja radije na dalje da se susdrzim da postiram nesto, pogotovo ako sadrzaj nekako stize sa tiktoka.

Izvinjavam se na nesporazumu.

problem 1 - tik tok

Bice da se desavaju dve stvari sa istog linka. Ja kad otvorim link koji sam naveo, direktno gledam animirani sadrzaj. A bice da kad se isti taj link otvori kod nekog ko nema tiktok dobije poziv da se prijavi. Time ispadne da sam ja prizivao da se prijave.

problem 2 - digitalni art

prilog je digitalni art na malo drugaciji nacin, moguce je da ne gadja temu jer dve teme koje sam nasao za digitalni art su bile zatvorene, pa sam gadjao najblizu koju sam nasao. Ocigledno da nisam pogodio blizinu.

Ono sto sam mislio da ce biti interesatno da se vidi ocigledno nije odgovnarajuce pa cu ja radije na dalje da se susdrzim da postiram nesto, pogotovo ako sadrzaj nekako stize sa tiktoka.

Izvinjavam se na nesporazumu.
Ja na tom linku vidim pozivni test za prijavu na Tik.tok.
To bi trebalo da bude Animacija u umetnosti..Ali mi nemamo animaciju ni na jednoj temi.
Pokušaj ovde u Kafančetu da postaviš nešto,pa da vidimo..

Ja na tom linku vidim pozivni test za prijavu na Tik.tok.
To bi trebalo da bude Animacija u umetnosti..Ali mi nemamo animaciju ni na jednoj temi.
Pokušaj ovde u Kafančetu da postaviš nešto,pa da vidimo..

Kao sto sam si dao i zakljuciti pre no sto sam si propisao samocenzorsko ponasanje.

Kuriozitet je zapravo upravo u tome sto to nije animacija, nego je slika ipak ravna. Posto mi nemamo jos uvek drugi alat za prikaz takve vrste rada, osim da snimimimo video ili da direktno gledamo rad na sistemu koji to omogucuje (a koji nije ponudjen) onda video samo nagovestava mogucnosti ali uistom prikazuje samo jedno vidjenje slike. Ali za ilustraciju ideje je sasvim dovoljno.

ako natrcim na ne-tiktok materijal pokusacu da okacim. Ne bih treci put da kacim isti link.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back