- Poruka
- 95.553
Ćao Snovko.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde je![]()
![]()
Evo ga...Tu je..

Bolje je onima bez mozga,veruj mi govorim iz iskustvaImala sam još nešto u tragovima , ali danas se i to istopilo...sasušilo...šta god...
![]()

evo ti da ne prevodim..

Bojim se da se nisam sretala sa njim....svratio nam je Khal Drogo..![]()
Nerdrum je ime koje sam ja otkrila , iskreno , pre neki dan...evo ti da ne prevodim..
At the opening of his 1998 retrospective at the Astrup Fearnley Museum in Oslo, Nerdrum declared he was not an artist, but a kitsch painter. He later presented his manifesto On Kitsch, which outlined his aesthetics principles. For Nerdrum, kitsch is an artistic device that through narrative and sentiment portrays the human experience, and in the postmodern context it can be a form of avant-garde expression. In a way, Nerdrum’s embrace of kitsch affirms his critique of contemporary art.
Možda je ipak zanimljiv..ali neka stoji još malo
Khal Drogo je ranije mnogo učestvovao,ali njegova interesovanja su prvenstvenoBojim se da se nisam sretala sa njim....
Nerdrum je ime koje sam ja otkrila , iskreno , pre neki dan...
Dakle , prvi put sam tada videla njegove radove ...
Videla sam pejzaž...Khal Drogo je ranije mnogo učestvovao,ali njegova interesovanja su prvenstveno
na Istoriji. Pogledaj Pejzaž,nekoliko strana unazad..Veduta..Rusko slikarstvo..
Nerdruma znam već duže vreme.Mislim da sam ga i postavljala negde.

Slatko...