- Poruka
- 95.555
Ja uvek imam podočnjake ..obicno ne zaspem pre 2, probudim se oko 7...a tako bude i vikendima...pa mi tu i tamo fali neki satak spavanja...cudi me sto jos nemam podocnjake...
Ne sada , oduvek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uvek imam podočnjake ..obicno ne zaspem pre 2, probudim se oko 7...a tako bude i vikendima...pa mi tu i tamo fali neki satak spavanja...cudi me sto jos nemam podocnjake...
Neee?a dobro to je drugo...a ovi od nespavanja su opet valjda nesto drugo...sta znam...nisam specijalista![]()
pa nisam...znam malo o sminkanju tu i tamo...nista pro...
Jesu li ti modri ili naduveni?pa nisam...znam malo o sminkanju tu i tamo...nista pro...od svega eto...podocnjaci su me zaobisli ako ostala cuda i nisu
![]()
Jel' toplo teget ili hladno teget...sa ljubičastim odjecima ili zelenkastim?Moji idu na teget,
Ljubičasti , ljubičasti...Jel' toplo teget ili hladno teget...sa ljubičastim odjecima ili zelenkastim?
ah ta boja lepo istice tvoje oci...Ljubičasti , ljubičasti...
Ja se nešto uvek šoknem kad se vidim u ogledalu...Uvek pomislim-ko je sad pa ovo?Nisam o tome razmišljala...Eh...![]()
Drugi ne smeju...bolje samu sebe nego drugi![]()
Izbacimo krastavce ...neka idu kući..svojima...necu...tamo ima krastavaca![]()