DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
mala aj na pljesku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Povodom tih glasova u glavi. Nešto sam razmišljala. Čujem ih i ja. Samo se pitam ko je u čijoj glavi od ovih ljudi što ovde navraća?
Možda da krenemo sa analizom.
Aki je moja dark i opičena side. To je sigurno. Ona je ono što sam ja oduvek želela da budem. Srce moje.
Zlaja je isuviše normalan i dobar da bi došao iz Spartančeve poprilično uvrnute glave.
Sumara je sigurno iz moje. Ona je fina i kulturna. I Snow! I svi dobri se čuju u mojoj glavi.
Krki od kako sise pojavila na TV potpuno sise promenila.
Muzika ti je sasvim ok...

Muzika mi je uvek bila sasvim ok.
Što se tiče mojih sisa, promenile suse. Tačnije, menjaju se i dalje. Sve su manje i manje.![]()

Jaooooooo!O bog te video, gde si ti KAren !!!! Bas te nije bilo, svrni bog te cesce!
LAki je u formi. Znao sam i ja jednu foru sa zenskim grudima, ako najdem fotjku, okacicu vam je.

Tu sam, bre. Zlaki, nemaš pojma kako sam se obradovala tvom dolasku! Baš se dugo nismo ovde kuckali.O bog te video, gde si ti KAren !!!! Bas te nije bilo, svrni bog te cesce!
LAki je u formi. Znao sam i ja jednu foru sa zenskim grudima, ako najdem fotjku, okacicu vam je.

Ej ti, pa kuda more.... ode zena.
Doš'o si u poslednjem trenutku. Umalo se mimoiđosmo.Pa ne mozes, pa kud ces, hej bre.
Sta ima KAren, presusismo ovde bey tebe, sprcili smo se ko te sise sa fotke.![]()
Ovo Spartanac mora malo da reklamira novi fon.Poslato sa SM-N910C korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

u sam, bre. Zlaki, nemaš pojma kako sam se obradovala tvom dolasku! Baš se dugo nismo ovde kuckali.

Šta ima novo? Kako si?

Ih Zlajo... slusano 100 puta... tezak jeste... dobar jedte... ali ne tako dobar kao prethodni.
RS ce biti megabend uskoro... u to sam siguran.
Hvala, Zlajo.Znaci sve isto, samo za tebe![]()

Možda ćemo više forumašiti.Iskreno onako, dosadno je sada, leto proslo, jesen je tu, nije ni lose, ali znas vec, onako.

Nego šta nego da obrnete. A ne da kafana ovako propada. Ja sam malo ispala iz fazona. A i čekaju me neke obaveze. Ne znam koliko ću zaista moći da odvajam vreme za forum. Mada, potrudiću se. Ono što je dobro to je da Spartancu i tebi i ne treba neko treći. Vas dvojica ste ovde oduvek jako lepo funkcionisali. Bili ste uvek zabavni i opičeni. Svako na svoj način.Pisem i neki diplomski, zato me i nema zadnjih dana, ali kad i njega dam, Laki i ja ima de obrnemo kavanu.
Ko bre da plati?! Kir Janja?!Da , pa jel ti platio to jurcanje za kravama, imas li topli obrok, zdrastveno, 8 sati radno vreme... imas li nesto sto zelis da kazes o svome poslodavcu?![]()
Oš ti još malo da me zasmejavaš?Doš'o si u poslednjem trenutku. Umalo se mimoiđosmo.
Neću bre nigde. Nego, Spartanac nam pobeže izgleda.
Nema ništa, Zlajo. Radi se i pati se. Tako je kad ti je Spartanac poslodavac. Strog je. Gonič robova. Tako ga je nazvao kolega. Pristaje mu, veruj mi. Tako je i kad idemo da vozimo bajseve. Nema pauze, nema vode. Nema odmora. Pocrkasmo!

Sumara je sigurno iz moje. Ona je fina i kulturna. I

Zlajo,ovaj Voli ima zaista predivan glas.