Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mala aj na pljesku :zper:

IMG_20160903_185526.jpg

Povodom tih glasova u glavi. Nešto sam razmišljala. Čujem ih i ja. Samo se pitam ko je u čijoj glavi od ovih ljudi što ovde navraća? :think:

Možda da krenemo sa analizom.

Aki je moja dark i opičena side. To je sigurno. Ona je ono što sam ja oduvek želela da budem. Srce moje. :heart:

Zlaja je isuviše normalan i dobar da bi došao iz Spartančeve poprilično uvrnute glave.

Sumara je sigurno iz moje. Ona je fina i kulturna. I Snow! I svi dobri se čuju u mojoj glavi. :malav:

Krki od kako sise pojavila na TV potpuno sise promenila.

Krki1.gif

Muzika ti je sasvim ok...

O bog te video, gde si ti KAren !!!! Bas te nije bilo, svrni bog te cesce!

LAki je u formi. Znao sam i ja jednu foru sa zenskim grudima, ako najdem fotjku, okacicu vam je. :D

Tu sam, bre. Zlaki, nemaš pojma kako sam se obradovala tvom dolasku! Baš se dugo nismo ovde kuckali.

Zašto sam bila tako dugo odsutna? Zlaki, znaš da je Spartanac odavno u biznisu sa kravama. Poslednji put je nabavio neke stidljive krave. Umesto da ih on muze kao do sada, morala sam ja da mu priteknem u pomoć. To samo dok ne nađe neku jadnicu da je prevari i oženi da mu muze krave. Njemu sam prepustila mužu bikova. :rotf:

Ček da preslušam ovu tvoju muziku. Nije loše, Zlajo. Nije loše nimalo. Bravo!

Šta ima novo? Kako si?

Pa ne mozes, pa kud ces, hej bre. :D

Sta ima KAren, presusismo ovde bey tebe, sprcili smo se ko te sise sa fotke. :D
Doš'o si u poslednjem trenutku. Umalo se mimoiđosmo.

Neću bre nigde. Nego, Spartanac nam pobeže izgleda.

Nema ništa, Zlajo. Radi se i pati se. Tako je kad ti je Spartanac poslodavac. Strog je. Gonič robova. Tako ga je nazvao kolega. Pristaje mu, veruj mi. Tako je i kad idemo da vozimo bajseve. Nema pauze, nema vode. Nema odmora. Pocrkasmo!

E, jbg. Zlajo, ne preteruj. Radila je uvek ova kafana i bez mene. Doduše, nije se citiralo bez mene onako kako treba, ali se radilo. Ti dobro citiraš. Mnogi se ovde uspešno i dan danas opiru tome. Recimo, Aki. Ona neće. A i nije to njen stil. Tako da joj ne zameram.

- - - - - - - - - -

Poslato sa SM-N910C korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice
Ovo Spartanac mora malo da reklamira novi fon. :zplez:

u sam, bre. Zlaki, nemaš pojma kako sam se obradovala tvom dolasku! Baš se dugo nismo ovde kuckali.

Znaci sve isto, samo za tebe :)

Šta ima novo? Kako si?

Iskreno onako, dosadno je sada, leto proslo, jesen je tu, nije ni lose, ali znas vec, onako.

Pisem i neki diplomski, zato me i nema zadnjih dana, ali kad i njega dam, Laki i ja ima de obrnemo kavanu.

Da , pa jel ti platio to jurcanje za kravama, imas li topli obrok, zdrastveno, 8 sati radno vreme... imas li nesto sto zelis da kazes o svome poslodavcu? :per:

Ih Zlajo... slusano 100 puta... tezak jeste... dobar jedte... ali ne tako dobar kao prethodni.

Ne znam Laki, meno bas depresivni oni njihovi prvi albumi, ali da su svi ekstra, to stoji. Iskreno, ovaj sad i onaj prethodni album, najdrazi od njih, a volim sve od njih, pa ti sada vidi. :D

RS ce biti megabend uskoro... u to sam siguran.

Za mene vec jesu, kao i PoS. E , a kad ce Pos da bude megabend, ovako zvanicno, tvoje vidjenje?

Znaci sve isto, samo za tebe :)
Hvala, Zlajo. :)

Iskreno onako, dosadno je sada, leto proslo, jesen je tu, nije ni lose, ali znas vec, onako.
Možda ćemo više forumašiti. :malav:

Pisem i neki diplomski, zato me i nema zadnjih dana, ali kad i njega dam, Laki i ja ima de obrnemo kavanu.
Nego šta nego da obrnete. A ne da kafana ovako propada. Ja sam malo ispala iz fazona. A i čekaju me neke obaveze. Ne znam koliko ću zaista moći da odvajam vreme za forum. Mada, potrudiću se. Ono što je dobro to je da Spartancu i tebi i ne treba neko treći. Vas dvojica ste ovde oduvek jako lepo funkcionisali. Bili ste uvek zabavni i opičeni. Svako na svoj način.

Da , pa jel ti platio to jurcanje za kravama, imas li topli obrok, zdrastveno, 8 sati radno vreme... imas li nesto sto zelis da kazes o svome poslodavcu? :per:
Ko bre da plati?! Kir Janja?! :rotf: Oš ti još malo da me zasmejavaš?

I da imam šta da kažem, odakle mi? Ne smem bre Zlajo. Dobiću otkaz.

Doš'o si u poslednjem trenutku. Umalo se mimoiđosmo.

Vozovi nasi prolaze. Pa da smo redovni, ono kao nekad, pa i da se mimoidjemo, znamo da cemo se ispriacti sutradan, ali vidis sta nam vreme radi.

Neću bre nigde. Nego, Spartanac nam pobeže izgleda.

Tu je, bar jos nije okacio neki od njegovih smesnih gifova. :D

Nema ništa, Zlajo. Radi se i pati se. Tako je kad ti je Spartanac poslodavac. Strog je. Gonič robova. Tako ga je nazvao kolega. Pristaje mu, veruj mi. Tako je i kad idemo da vozimo bajseve. Nema pauze, nema vode. Nema odmora. Pocrkasmo!

Nezgodan, ovako kako si ga opisala, pa dobro, a njegovo bolje strane... msm. sigurno ih ima, cim ga trpis zedna i krave mu muzes.:zcepanje:

Pa hvala. Samo da znas skidam ovih dana albume ko blesav, i to uglavnom prog. Evo tebi, kao zenskom bicu, sigurno ce se dopasti
. Znam ja da sam davio ljude po forumu sa ovim, ali tebe nisam, a greota da propustis.

Da ... Laki i ja.... mislis da treba da ga zaprosim, znas, tesko da cu naci Lakija u zenkom rodu. A tek sto volim njegovu bradu mmmmmmm ! :brus:

Sviras li jos bubnjeve, negde sam procitao da udaras po njima i to bas ono dobro. :lol:

Ako si umorna, imas obaveze, mozda treba krave pomusti, sta ja znam, reci, videcemo se valjda opet, ne mora sve veceras.

Danas bas kompletirah svoju Riverside kolekciju, sto albumi, sto ovako singlovi sa strane.
, ali stvarno lepa pesma, ima nesto, dusu, sta vec, a i svejedno sam planirao da je okacim, ali eto da udarim po emocijama, da joj dam na znacaju. :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back